Η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε η αεροσυνοδός της μοιραίας πτήσης της Egyptair (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Διαίσθηση; Μαύρο χιούμορ; Κανείς δεν γνωρίζει. Δείτε τι ανέβασε στο λογαριασμό της, μια από τις αεροσυνοδούς της πτήσης της Egyptair, και θα ανατριχιάσετε.

Η 26χρονη Σαμάρ Εζ Ελντίν σα να ένιωθε ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί στη δουλειά της. Θέλησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ. Ένα ιδιόμορφο μαύρο χιούμορ που μόνο οι άνθρωποι που πετάνε μπορεί να νιώσουν και να καταλάβουν.

Η αεροσυνοδός ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook μια φωτογραφία όπου δείχνει μια άλλη αεροσυνοδό που μόλις έχει επιζήσει από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Πίσω της ένα αεροπλάνο βυθίζεται στη θάλασσα και η κοπέλα της φωτογραφίας ατάραχη προχωράει και σέρνει το βαλιτσάκι που έχουν όλες οι αεροσυνοδοί.

Τη φωτογραφία, η αεροσυνοδός την είχε «ανεβάσει» στη σελίδα της το Σεπτέμβριο του 2014. Ίσως να είχε μια διαίσθηση… κάτι που την έτρωγε μέσα της. Ίσως πάλι να ήταν απλά μαύρο χιούμορ.

Το ότι κάτι μπορεί να ένιωθε ότι θα συμβεί ίσως να εξηγεί και μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε και ήταν ένα «ματάκι» για το ξεμάτιασμα και για καλή τύχη. Ούτε αυτό δυστυχώς τη βοήθησε. Ο τοίχος της γέμισε από σχόλια θλίψης των διαδικτυακών της φίλων.

αεροσυνοδόςEgyptairσυντριβή αεροσκάφουςφωτογραφίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα