Η αγωνία της μάνας πάπιας και οι προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν τα εγκλωβισμένα παπάκια της (Video)

Έντυπη Έκδοση

Το μητρικό φίλτρο είναι το ίδιο ισχυρό είτε μιλάμε για άνθρωπο είτε για ζώα, είτε ακόμη και για πουλιά. Δείτε πως αντιδρά μια μαμά πάπια για να σωθούν τα μικρά της.

Το περιστατικό συνέβη στη Σλοβακία. Μια πάπια, προχωράει μπροστά και από πίσω όπως συμβαίνει πάντα, την ακολουθούν τα παπάκια της. Η πάπια διασχίζει έναν δρόμο δίχως να συμβεί κάποιο ατύχημα και δίχως κάποιο αυτοκίνητο να πατήσει κάποιο παπάκι της.

Μετά υπάρχει το πεζοδρόμιο, και ύστερα ένα άλσος με καλαμιές που καταλήγει

στον προορισμό της οικογένειας των παπιών, σε μια λίμνη. Όμως η μαμά πάπια δεν υπολόγισε καλά και επέλεξε να ανέβει στο πεζοδρόμιο από ένα σημείο όπου υπάρχουν οι σχάρες του υπονόμου.

Το πρώτο παπάκι που ήταν πίσω της τα κατάφερε, τα υπόλοιπα όμως όχι. Ήταν λεπτά και μικρά και έπεσαν μέσα στη σχάρα που τα ρούφηξε. Τα παπάκι δεν έπαθαν τίποτε γιατί κολυμπούσαν στα νερά του υπονόμου, αλλά δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Η πάπια άρχισε τότε να θρηνεί και με θόρυβο να τα καλεί.

Κάποιοι άνθρωποι από τις φωνές της, κατάλαβαν πως κάτι είχε συμβεί και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι άνδρες κατάλαβαν τι είχε συμβεί και επιχείρησαν να ανοίξουν τη σχάρα. Όση ώρα το προσπαθούσαν η πάπια δεν έφευγε από κοντά τους και μόλις απεγκλώβισαν τα παπάκια της εκείνα έτρεξαν κοντά στη μαμά τους και συνέχισαν προς τη λίμνη.

Date una medaglia a quest'uomo

Date una medaglia a quest'uomo

Δημοσιεύτηκε από Ridi che ti passa στις Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

πάπιαπαπάκιαυπόνομοςεγκλωβισμένα παπάκιαμητρικό φίλτροHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα