Η αγάπη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας για τις ακριβές φίρμες (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην αυριανή τελετή παράδοσης-παραλαβής στο παλάτι των Ηλυσίων Πεδίων, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ή μάλλον σχεδόν όλα, αφού ο κόσμος της μόδας ανυπομονεί να δει τι θα φορέσει η νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, η 64ρονη Μπριζίτ Μακρόν, που αναδεικνύεται σιγά-σιγά σε ιέρεια του στυλ.

Η Μπριζίτ, που

προέρχεται από μία εύπορη οικογένεια σοκολατοποιών, δείχνει συχνά την αδυναμία της στους ακριβούς γαλλικούς οίκους μόδας, ενίοτε και τους ιταλικούς. Το Christian Dior παλτό που είχε συνδυάσει με γόβες Gianvito Rossi, είχε ενθουσιάσει τις μπλόγκερ που ασχολούνται με τη μόδα.

Σε άλλη περίσταση, από την προεκλογική καμπάνια του συζύγου της, η κυρία Μακρόν είχε ανέβει στη σκηνή φορώντας ένα γκρι ημίπαλτο Louis Vuitton, ενώ Louis Vuitton ήταν και το μπλε σκούρο παλτό με τον διακοσμημένο γιακά που φόρεσε τη βραδιά της νίκης του Μακρόν στην πλατεία του Λούβρου.

Σε αυτές τις επιλογές της ίσως παίζει ρόλο ότι είναι φίλη με την 42χρονη κόρη του προέδρου του ομίλου Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό.

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει και στις τσάντες Chanel η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αν και στις κάζουαλ εμφανίσεις της προτιμά να ντύνεται απλά, με τζιν και μποτάκια.

Μπριζίτ ΜακρόνμόδαFashion iconΓάλλοι σχεδιαστέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα