Η United Media ορίζει τον George Makris Programming Director
Η United Media, η εταιρεία MME της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Νova, ανακοίνωσε τον ορισμό του George Makris ως Programming Director.
Με καριέρα που καλύπτει πάνω από δύο δεκαετίες στον κλάδο των MME,
Το 2021, ορίστηκε ως Programming Director της United Media καλύπτοντας την περιοχή της Αδριατικής. Χάρη στη στρατηγική προσέγγιση και τη δημιουργία προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν για να περιλαμβάνουν τον καλύτερο συνδυασμό πρωτότυπων, εγχώριων παραγωγών και αδειοδοτημένων παγκόσμιων τηλεοπτικών format, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της United Media στη Σερβία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη κατέγραψαν σημαντική αύξηση της τηλεθέασης.
Στην Κροατία, το Nova TV είναι εδώ και χρόνια το τηλεοπτικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, ενώ στη Σερβία, το NOVA S έχει τοποθετηθεί ως το τρίτο κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τα εθνικά τηλεοπτικά κανάλια NOVA M και NOVA BH κατέχουν επίσης υψηλή θέση στην τηλεθέαση. Ο George Makris ορίζεται ως Programming Director της United Media στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.
H Aleksandra Subotic, CEO της United Media ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον George στη νέα του θέση. Το επιτυχημένο βιογραφικό του και η σημαντική εμπειρία του στον κλάδο τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για τη θέση αυτή. Χάρη στη στρατηγική του προγράμματος που εφάρμοσε στην περιοχή της Αδριατικής τα τελευταία δύο χρόνια, τα μέσα ενημέρωσης μας ξεχώρισαν στην αγορά και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Αναμένουμε με ανυπομονησία περαιτέρω ανάπτυξη στις αγορές άλλων χωρών“.
Ο George Makris επισήμανε: “Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω αυτή την πρόκληση ως Programming Director της United Media. Πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία να συμβάλω στην ανάπτυξη και την επιτυχία των ΜΜΕ σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τις ταλαντούχες ομάδες μας για να προσφέρουμε ελκυστικό περιεχόμενο στο κοινό μας σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη“.
Ο Makris είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διοίκηση μάρκετινγκ B2B και στο παρελθόν έχει επίσης διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής στην AGB Nielsen Media Research. Φέρνει πλούσια εμπειρία από τους ρόλους του στην Ipsos και την AC Nielsen EMEA.
Σχετικά με τη United Media:
Η United Media είναι μέλος της United Group και η κορυφαίας εταιρείας media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με παρουσία σε οκτώ χώρες. Με συνολικά 4.200 υπαλλήλους, η United Media παράγει περισσότερες από 40.000 ώρες πρωτότυπου περιεχομένου κάθε χρόνο, το οποίο διανέμεται σε μια αγορά άνω των 40 εκατομμυρίων ανθρώπων, από κορυφαίους διεθνείς παρόχους. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει 55 τηλεοπτικούς σταθμούς, 30 διαδικτυακά μέσα, 6 εφημερίδες, 2 περιοδικά και 5 ραδιοφωνικούς σταθμούς. σταθμών. Η εταιρεία διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της παρέχοντας μοναδικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες διαφήμισης.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχεται επιδείνωση από τη Δευτέρα - Οι περιοχές που θα πληγούν
- Θεσσαλονίκη: Κάλεσε το ασανσέρ, ο θάλαμος έλειπε και έπεσε από ύψος 6 μέτρων
- Θρίλερ στη Φθιώτιδα: Πατέρας και γιος εξαφανίστηκαν ενώ επέστρεφαν από το νοσοκομείο
- Συναγερμός για λοιμώξεις από το βακτήριο Vibrio vulnificus – Πού βρίσκεται
- Νότια Καρολίνα: Ο πιλότος του F-35 που είχε χαθεί εκλιπαρούσε για βοήθεια
- Η Μαρία Αντωνά "τελειώνει" την παρεξήγηση με την Μπέττυ Μαγγίρα
- Νορβηγία: Δύο μαχητικά αεροσκάφη F-35A της Lockheed Martin προσγειώθηκαν για ανεφοδιασμό σε αυτοκινητόδρομο
- Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει γιατί ο γάμος γίνεται τόσο γρήγορα
- «Μαγειρέματα στον δρόμο»: Ανοίγει το μενού της κρητικής γης και βάζει ιδέες
- Ουκρανία: Πλήγμα στο ρωσικό αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας από ουκρανικό πύραυλο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Υπουργείο Παιδείας: Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία στη Θεσσαλία – 28 μεταστεγάζονται (πίνακες)
- Τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό – Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας
- Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο ασανσέρ και βρέθηκε στο κενό!
- Νιγηρία: Ένοπλοι απήγαγαν 35 άτομα από πανεπιστήμιο
- «Καρφιά» Άδωνι κατά Κασσελάκη: Είναι άσχετος από πολιτική, πετάει «μαργαριτάρια» (video)
- Έκτακτο δελτίο καιρού – Η Θεσσαλία στο επίκεντρο
- Η United Media ορίζει τον George Makris Programming Director
- Φθινοπωρινή απόδραση σε έναν κρυμμένο παράδεισο των Δαλματικών Ακτών (Videos)

- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Η United Media ορίζει τον George Makris Programming Director
- Υπουργείο Παιδείας: Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία στη Θεσσαλία – 28 μεταστεγάζονται (πίνακες)
- Τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό – Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας
- Έκτακτο δελτίο καιρού – Η Θεσσαλία στο επίκεντρο
- Νιγηρία: Ένοπλοι απήγαγαν 35 άτομα από πανεπιστήμιο
- «Καρφιά» Άδωνι κατά Κασσελάκη: Είναι άσχετος από πολιτική, πετάει «μαργαριτάρια» (video)
- Φθινοπωρινή απόδραση σε έναν κρυμμένο παράδεισο των Δαλματικών Ακτών (Videos)
- Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο ασανσέρ και βρέθηκε στο κενό!
- Μαριάνα Τσίχλη: «Για μία Περιφέρεια Αττικής στήριγμα στους κατοίκους» – Εκδήλωση στο Χαλάνδρι
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ζούπης: Ο Κασσελάκης θα κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά -Δύσκολη η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ
- Εισαγγελία Παρισιού: Η Λεπέν παραπέμπεται σε δίκη για κατάχρηση κεφαλαίων της ΕΕ
- Στέφανος σε Έφη: «Ήθελα το “μαζί” και δεν το βρήκα»
- Βουλή: Κατατέθηκε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός ύψους 600 εκατ. ευρώ
- Ο Κασσελάκης, η Ακρίτα και μια βουλευτική έδρα
- Μαρίν Λεπέν: Την παραπομπή της σε δίκη για φερόμενη κατάχρηση κονδυλίων της ΕΕ, εισηγούνται οι εισαγγελείς
- H Christy Turlington αποκαλύπτει ότι απολύθηκε από πασαρέλα επειδή είχε πάρει λίγο βάρος
- Φαρμακονήσι: Το Λιμενικό διέσωσε 17 μετανάστες – Δύο εξ αυτών συνελήφθησαν ως διακινητές