Η FREDDO ένθετη στον ΓΑΥΡΟ

MEDIA

Ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας η αυτόνομη πορεία της FREDDO και από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα κυκλοφορεί πλέον ως ένθετο αποκαλυπτικό φύλλο, μαζί με την αθλητική εφημεριδα ΓΑΥΡΟ.

Η FREDDO που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου, αρχικά ως εβδομαδιαίο φύλλο και στη συνέχεια ως καθημερινό… δεν κατάφερε να προσελκύσει

αναγνώστες, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις της διαρκώς να μειώνονται.

Είναι προφανές ότι η εφημερίδα που η κυκλοφορία της κυμαίνεται πέριξ των 3.500 φύλλων δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα της… και η απόφαση να ενσωματωθεί στον ΓΑΥΡΟ φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτη.

Ωστόσο και οι πωλήσεις του αθλητικού ΓΑΥΡΟΥ που πρόκειται να ενισχυθεί με το αποκαλυπτικό φύλλο – επίσης, κινούνται χαμηλά, αφού με δυσκολία αγγίζουν τις 2000!

Βεβαίως η απόφαση να μπει η FREDDO ένθετη στον ΓΑΥΡΟ και όχι το αντίθετο, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση… δεδομένου ότι η δεξαμενή του κοινού των αθλητικών εφημερίδων είναι μεγαλύτερη και ταυτόχρονα έχει ενδιαφέρον για την ύλη ενος αποκαλυπτικού ένθετου… Ενώ αντίθετα το κοινό που ενδιαφέρεται για gossip, όχι μόνο είναι εξαιρετικά περιορισμένο, αδιαφορεί και για τα αθλητικά θέματα!

Πηγή: enimerosi24.gr

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα