Η Express προτείνει ελληνικούς προορισμούς για περιπετειώδης διακοπές (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Τους κορυφαίους καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς για τους λάτρεις των extreme sports και της δράσης ανακοίνωσε η βρετανική εφημερίδα Express. Η εφημερίδα αναφέρεται σε ελληνικούς νησιά και όχι μόνο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να όχι μόνο επιλέξουν τους συνηθισμένους τρόπους χαλάρωσης, αλλά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καγιάκ, ορειβασία, να παίξουν τένις, να κάνουν ποδηλασία, απολαμβάνοντας την ομορφιά του ελληνικού

τοπίου σε όλο της το μεγαλείο.

Σύμφωνα με την Express τους ποιο κατάλληλους ελληνικούς προορισμούς για τις δραστηριότητες αυτές:

1. Καγιάκ στις Κυκλάδες

Το ηφαιστειογενές νησί της Μήλου στις Κυκλάδες έχει μια τις πιο εντυπωσιακές ακτές που θα βρούμε στον κόσμο. Υπέροχες σπηλιές, απομακρυσμένες παραλίες, εντυπωσιακούς βράχους. βράχους. Καλύτερος τρόπος εξερεύνησης της ομορφιάς της Μήλου είναι το καγιάκ και η κωπηλασία ώστε να έχετε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν μπορείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο.

2. Οικογενειακά θαλάσσια σπορ

Η Ζάκυνθος αποτελεί ένα από τα καλύτερα νησιά για οικογενειακά θαλάσσια σπορ ανεξάρτητα από την ηλικία των μελών της οικογένειας. Θαλάσσιο σκι, καγιάκ, wakeboarding και paddle-boarding είναι ορισμένα από τα αθλήματα που μπορεί να κάνει μαζί ολόκληρη η οικογένεα. Η Ζάκυνθος έχει μερικές θαυμάσιες αμμουδιές, πεντακάθαρη θάλασσα γεγονός που την κάνει ένα από τους καλύτερους προορισμούς για οικογενειακές διακοπές.

3. Ορεινή ποδηλασία

Η Ήπειρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας. Βόλτες με mountain bike που οδηγούν στην ενδοχώρα της περιοχής και σε κάποια συναρπαστική ανάβαση ή εκδρομές ποδηλασίας δρόμου που επικεντρώνονται στη βελτίωση της τεχνικής. Όπως αναφέρει η Express, τα Σύβοτα στην Ήπειρο, μπορεί να μην είναι νησί αλλά σίγουρα λόγω του καταπράσινου τοπίου και των λόφων θα νοιώσετε σαν να είστε σε νησί .

4. Συνδυασμός ιστιοπλοΐας με ποδηλασία

Το σπορ αυτό μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει στην Τουρκία, αλλά για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας και της ποδηλασίας το μπορεί να αποτελέσει μια σύγχρονη «Οδύσσεια». Το πλοίο μπορεί να σας μεταφέρει μαζί με το ποδήλατο σας σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων (Ρόδος, Κω, Νίσυρο, Σύμη, Χάλκη), όπου κατεβαίνετε και απολαμβάνετε τα πανέμορφα τοπία μέσα από την ποδηλασία.

νησιάαθλήματαθαλάσσια σπορΚαγιάκHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα