Η Disney+ καταφθάνει σε δυο βδομάδες

Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα «προσγειωθεί» και στην Ελλάδα η συνδρομητική υπηρεσία συνεχούς ροής Disney+.

Με το «καλημέρα» ο συνδρομητής της θα έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον 800 ταινίες, περισσότερες από 450 σειρές και κατ’ αποκλειστικότητα σε μια επιπλέον λίστα από 120 τίτλους ταινιών και σίριαλ. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των Disney, Pixar,

Marvel, Star Wars, 20th Century Fox, Searchlight Pictures και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

Στις 24 Ιουνίου από το Disney+ κατ’ αποκλειστικότητα θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο» με θέμα την ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο, το ταξίδι τους από την Ελλάδα στις ΗΠΑ και από εκεί στην κορυφή της Μέκκας του μπάσκετ.

Η υπηρεσία streaming θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο «πακέτα». Το ένα, το «ακριβό», με μηνιαία συνδρομή 8,99 ευρώ, δεν θα έχει διαφημίσεις στο περιεχόμενό του. Το οικονομικότερο –κατά ένα ευρώ– πακέτο θα περιλαμβάνει διαφημίσεις περί τα τέσσερα λεπτά ανά ώρα (και σε σειρές και σε ταινίες). Σε περίπτωση προεγγραφής ο ενδιαφερόμενος θα έχει ετήσια συνδρομή με κόστος οκταμήνου (η ΟΤΤ κάνει προσφορά στους 12 μήνες τους τέσσερις δωρεάν, με καταληκτική ημερομηνία τη 13η Ιουνίου).

Η OTT υπηρεσία θα προσφέρει απεριόριστες λήψεις περιεχομένου και από όποια συσκευή επιθυμεί ο συνδρομητής με δυνατότητα έως δέκα (έξυπνη τηλεόραση, κινητό, τάμπλετ, οικιακό υπολογιστή ή λάπτοπ, παιχνιδομηχανές κ.λπ.) και σύνδεση μέσα από επτά διαφορετικά προφίλ.

Με προσανατολισμό την οικογενειακή ψυχαγωγία, το Disney+ είναι εξοπλισμένο με ρύθμιση ώστε οι γονείς να μπορούν να ελέγχουν το προφίλ των ανήλικων μελών της οικογένειας. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, εκτός από ένα φιλικό κι εύκολο περιβάλλον, να προσφέρουμε κι ένα ασφαλές περιβάλλον για όλες τις ηλικίες και όλα τα κοινά», τόνισε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της The Walt Disney Company Ελλάδας, Βασίλης Ηλιόπουλος. «Ο χρήστης θα μπορεί να ορίζει παιδικά προφίλ, να επιλέγει την πρόσβαση στο περιεχόμενο με βάση επτά διαφορετικά ηλικιακά κριτήρια, από 0 έως 18, και να ασφαλίζει με pin ο κάθε γονέας το προφίλ του», ανέλυσε.

Η συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη και μέσω της Vodafone TV, εκτός από το Google Play και το Apple Store, στο πλαίσιο συμφωνίας της The Walt Disney Company Ελλάδας με τη Vodafone Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Σε προεκλογικό σπριντ ο ΣΥΡΙΖΑ – Με ισχυρά μηνύματα Τσίπρα προς κάθε κατεύθυνση έκλεισε ο συνεδριακός κύκλος

Αυτόματη συμπλήρωση του Ε9 – Αφορά τις μεταβολές λόγω πώλησης, γονικής παροχής και δωρεάς

Κάτω από τον πήχη των ελληνικών προσδοκιών τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής

Keywords
Τυχαία Θέματα