Η Coca-Cola στο φετινό TEDxAcademy

Advertorial

Η Coca-Cola, στηρίζοντας τη χαρά της καινοτομίας και επιβραβεύοντας τη δημιουργική σκέψη, θα βρίσκεται στο TEDxAcademy 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με θεματικό τίτλο «Evolution», το φετινό TEDxAcademy μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη δύναμη της εξέλιξης μέσα από ιδέες και ιστορίες που αξίζουν να διαδοθούν. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του δημοφιλούς μπουκαλιού της Coca-Cola, γνωστό για το μοναδικό του σχήμα,

το αγαπημένο μας αναψυκτικό στηρίζει το Design Alley του TEDxAcademy 2015, θέλοντας να προβάλει τη σημασία της εξέλιξης μέσω της δημιουργικής σκέψης.

Στο TEDxAcademy 2015, η Coca-Cola θα μας ταξιδέψει βήμα προς βήμα μέσα στην ιστορία του διάσημου μπουκαλιού της, που από το 1915 προσφέρει απλόχερα στιγμές απόλαυσης και χαράς σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλον τον κόσμο. Παράλληλα, στο D-Alley του TEDxAcademy, του οποίου η Coca-Cola είναι χορηγός, εκπρόσωποι της δημιουργικότητας και της ελεύθερης σκέψης θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν την επίδραση της εξέλιξης σε μια παραδοσιακή βιοτεχνία, χωρίς να χαθεί η μαγεία και η αυθεντικότητα της αρχικής ιδέας. Όπως ακριβώς έχει συμβεί και με το διάσημο μπουκάλι της Coca-Cola, το οποίο έναν αιώνα μετά τη γέννησή του εξακολουθεί να διαθέτει τις ίδιες, όμορφες καμπύλες, που το καθιστούν ίσως την πιο αναγνωρίσιμη συσκευασία προϊόντος παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες του TEDxAcademy θα έχουν τη δυνατότητα να «ζήσουν» την εξέλιξη του γυάλινου μπουκαλιού της Coca-Cola, να ξεναγηθούν στην ιστορία του, να δώσουν μια δεύτερη ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola, διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών και φυσικά να απολαύσουν άφθονη Coca-Cola.

Design Happiness!

Coca-ColaTEDxAcademy 2015Μέγαρο ΜουσικήςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα