Η - με νόημα - ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για τον Γιώργο Παπανδρέου που πέρασε στα... ψιλά

Πολιτική

 

Ισως ήταν η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς εάν υπάρχουν λεφτά για να πραγματοποιηθεί το «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ», το οποίο σε κάποια σημεία του θυμίζει το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», έδωσε μία απάντηση έκπληξη, ακόμα και αν καλύφθηκε με χαμόγελο: «Θα δικαιωθεί ο Γιώργος Παπανδρέου» είπε. Προφανώς και η ατάκα δεν ειπώθηκε τυχαία…

Στον ΣΥΡΙΖΑ

γίνεται κάτι ακόμα που έχει ενδιαφέρον. Όπως γράφει η «Καθημερινή» αν διαβάσει κάποιος πίσω από τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα  για το πακέτο της Κομισιόν, θα διαπιστώσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει πολύ προσεκτικά την κριτική την Ευρώπη.

Οπως, μάλιστα, σημείωνε στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού, «πάντα υπάρχουν σημεία για να κάνεις αντιπολίτευση αλλά σπέκουλα δεν θα κάνουμε». Με δύο λόγια ο Τσίπρας δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις που έφτιαξε με κόστος  –οικονομικό και εσωκομματικό–  στις Βρυξέλλες και προτιμά να βάλει νερό στο αντιπολιτευτικό κρασί του.

ΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΤσίπραςΓιώργος ΠαπανδρέουΠΑΣΟΚHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα