Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Απολογείται ο 22χρονος για τη δολοφονία της Νικολέτας μετά τη νέα προθεσμία (Video)

Απολογείται ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών ο νεαρός, Πακιστανός στην καταγωγή, κατηγορούμενος που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι,

Ο νεαρός ο οποίος διέφευγε της σύλληψης για πέντε ημέρες και εντοπίστηκε στην Βόρεια Μακεδονία, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο κατηγορούμενος ήδη έχει ζητήσει δύο προθεσμίες

από την ανακρίτρια ενώ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνοδεύεται και από νέο δικηγόρο.

Μάλιστα, ο φέρεται να είχε κάνει μαρτυρική τη ζωή της 17χρονης, με την οποία διατηρούσαν σχέση για δέκα μήνες, το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, ο κατηγορούμενος φέρεται να εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά και έντονη ζήλια προς το πρόσωπο της 17χρονης, που έφτανε μέχρι στο σημείο να την παρακολουθεί στη δουλειά της.

Για το λόγο αυτό η 17χρονη ήταν αγχωμένη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένεια και τους φίλους της ότι ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, όμως φοβόταν την αντίδραση του κατηγορούμενου. 

Χθες, ο πατέρας της 17χρονης δήλωσε δια του δικηγόρου του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν πρόσωπα τα οποία βοήθησαν τον κατηγορούμενο να εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της Νικολέτας και να φτάσει μέχρι την Βόρεια Μακεδονία.

Κυκλοφορούσε με τέσσερις ταυτότητες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο δολοφόνος της ανήλικης είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητες με διαφοροποιήσεις τόσο στο όνομα του ιδίου όσο και των γονέων του, καθώς και στην ημερομηνία γέννησης, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο μέχρι στιγμής να προσδιοριστεί η πραγματική του ηλικία.

Ειδικότερα, στην πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.

Στη δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.

Στην τέταρτη ταυτότητα ο νεαρός Πακιστανός έχει και πάλι το ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλά αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Βοριάδες και άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει

Blue Horizon: Οδύσσεια για 930 επιβάτες

Ιωάννινα: 17χρονη έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου

Keywords
Τυχαία Θέματα