Γυναικοκτονία στην Κω: Η sim «καίει» τον 32χρονο – Ετοίμαζε τη διαφυγή του

Μία σειρά από στοιχεία που ενοχοποιούν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές αποκάλυψε η ανάσυρση δεδομένων από το κινητό του βασικού υπόπτου για τη δολοφονια της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Όπως μαρτυρούν τα ευρήματα, ο 32χρονος προετοίμαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, όπου έχει γνωστούς.

Ο συλληφθείς αναζήτησε απευθείας πτήσεις για Ιταλία, έκλεισε εισιτήριο στις 3 τα ξημερώματα, το αγόρασε τη Δευτέρα και επρόκειτο να ταξιδέψει την Τετάρτη.

Ο 32χρονος

φέρεται μάλιστα να επικοινώνησε με γνωστούς του και πιθανώς να τους ενημέρωσε για τις πράξεις του.

Την ίδια ώρα, στα εργαστήρια της αστυνομίας έχει μεταφερθεί κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνό της άτυχης κοπέλας. Υπενθυμίζεται πως την κάρτα sim είχε βρει σεκιούριτι, ο οποίος είχε εντοπίσει και την συσκευή του τηλεφώνου της.

Σημειώνεται πως χθες έγινε γνωστό πως οι Αρχές βρήκαν DNA στα νύχια της 27χρονης από την Πολωνία.

Στο μεταξύ, μία άκρως ανατριχιαστική αποκάλυψη για την υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως το τούνελ», ο 32χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια με σκοπό να σβήσει τα αποτυπώματά της και να δυσκολέψει το έργο της ταυτοποίησης.

Στην ίδια εκπομπή έγινε γνωστό ακόμα πως ο 32χρονος είχε κάνει αναζήτηση στη Google «πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα».

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Μυστήριο με εκρήξεις σε πιλοτή πολυκατοικίας

Ν. Χαλκηδόνα: Μαχαίρωσαν 15χρονο για να τον ληστέψουν

Εκλογές 2023: Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για τα ΑμεΑ σε όλα τα εκλογικά τμήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, 32χρονο – Ετοίμαζε,gynaikoktonia, 32chrono – etoimaze