Γυναίκες σε οργασμό με… εραστή τους τον φωτογραφικό φακό (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο μιας σειράς φωτογραφιών με τίτλο «Like a Woman» η καταξιωμένη φωτογράφος Bettina Rheims αναλαμβάνει να απαθανατίσει γυναίκες τη στιγμή που φθάνουν σε οργασμό.

Η ίδια η φωτογράφος παίζει το ρόλο του εραστή τους μιλώντας τους αισθησιακά προκαλώντας και ένα αρκετά αισθησιακό αποτέλεσμα.

Εξάλλου η Rheims είναι εξοικειωμένη με το ανθρώπινο γυμνό και τα αισθησιακά πορτρέτα και είναι γνωστή για το θαυμασμό της στο γυναικείο σώμα και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της.

Η Rheims στάθηκε όρθια πάνω από τις γυναίκες που ήταν ξαπλωμένες και γυμνές και τους μιλούσε ερωτικά και πρόστυχα, προκειμένου να τις οδηγήσει σε ερωτική διέγερση και στην επιθυμητή κορύφωση, ώστε να αποτυπωθεί ένα μοναδικό ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Η φωτογράφος επεδίωκε και πέτυχε να αποδώσει πιο αληθινά τη στιγμή που δύο άνθρωποι ενώνονται και γίνονται «ένα».

Η Rheims θεωρεί ότι το «Like a Woman» είναι όχι μια οπτική πάνω στο σεξ και στα διαδικαστικά του, αλλά είναι μια απεικόνιση της κατάστασης της έκστασης, της στιγμής της ανακούφισης, μια στιγμή όπου «το σώμα εκφράζεται και τελικά απελευθερώνεται».

Bettina RheimsLike a Womanφωτογραφίεςοργασμός
Keywords
Αναζητήσεις
φωτογραφιες οργασμο
Τυχαία Θέματα