Γλυκά Νερά: «Ερασιτέχνες οι δράστες και όχι επαγγελματίες, που έχουν κάνει πολλά λάθη» (Video)

Συνεχίζεται η έρευνα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που στέρησε τη ζωή σε μία 20χρονη μητέρα.

Μάλιστα ξεκίνησε νέα έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, όπως αναφέρθηκε στο OPEN. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα. Ψάχνουν έτσι όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν οτι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθος, που θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους.

Ο διδάκτωρ ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής σκιαγραφεί το ψυχολογικό

προφίλ των δολοφόνων της Καρολάιν στο ειδεχθές έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά. «Βλέπουμε σίγουρα χρήση τοξικών ουσιών, χωρίς κανένα αίσθημα ηθικής. Στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί μέσα στην ατομικότητά τους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μια ψυχολογία στα όρια διαταραχής προσωπικότητας, για αυτό και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους. Η κοπέλα φώναξε και τους προκάλεσε υστερία. Οι γείτονες όμως πώς δεν τους άκουσαν; Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το κοινωνικό περιβάλλον; Aυτό είναι το πιο ανησυχητικό φαινόμενο», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ειδήσεις σήμερα

Η Κένταλ Τζένερ και ο εθισμός της στα social media

Άρση μέτρων: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και εθνικές οδούς

Η επιθανάτια εμπειρία της Σάρον Στόουν: Υπήρχε το τούνελ και εγώ προσπαθούσα να ανέβω

Keywords
Τυχαία Θέματα