Γκρίνιες, παράπονα και χιούμορ στις δηλώσεις των αρχηγών μετά το debate (Videos)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί δεν αρκέστηκαν στον χρόνο τους στο debate και ικανοποίησαν το αίτημα των δημοσιογράφων για μια δήλωση ακόμα, αμέσως μετά το τέλος του debate.

Στην δήλωσή του, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «Λείπει η ζωντανή συζήτηση, η αντιπαράθεση, αλλά ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να κρίνει μόνο από ένα debate». Ερωτώμενος μάλιστα σχετικά με το αν τον «έπεισε κάποιος», επιστράτευσε το χιούμορ του λέγοντας: «Ε, όχι δα. Μάλλον εγώ έπεισα τους περισσότερους.»

Ο Πάνος

Καμμένος, συνέχισε την αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και εκτός στούντιο, λέγοντας πως «αντί να ακολουθήσει τον μεσαίο δρόμο του κ. Καραμανλή, έχει μετατραπεί σε Γεωργιάδη και Βορίδη».

Αποφασισμένη, η Δημοκρατική Συμπαράταξη να είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Κανείς δεν έγινε σοφότερος από το debate σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αστειευόμενος είπε «Συμπαρίσταμαι στους Έλληνες πολίτες που παρακολούθησαν νομίζω μια κουβέντα που δεν είχε πολύ ενδιαφέρον».

«Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τον κ. Κουτσούμπα ο οποίος, όπως είδατε, σε αρκετές στιγμές, αναδείκνυε ως κύριο αντίπαλό του τη Λαϊκή Ενότητα.» τόνισε εξερχόμενος του Ραδιομεγάρου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις.

ΛαφαζάνηςΘεοδωράκηςΚουτσούμπαςΚαμμένοςΓεννηματάδηλώσειςεκλογές 2015Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα