Γκλέτσος: Η απάντησή του για το γιαούρτι με τον Μητσοτάκη- «Στη ΝΔ δεν έχουν χιούμορ» (Video)

Απάντηση στη ΝΔ έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν κυκλοφόρησε βίντεο με τον ίδιο να κρατάει γιαούρτι που απεικόνιζε το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis 87,7 για τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε:

«Ήρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα τέλειο τέλειο…. Θα με χαρακτηρίσει

με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιός; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει…», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Και συνέχισε: «Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κιόλας…».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός».

Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου: Η ονοματολογία αποπροσανατολίζει – Καλά τα είπε ο Ανδρουλάκης για συγκυβέρνηση

Ευάγγελος Βενιζέλος: Τι λέει για τη δήλωση Ανδρουλάκη για το πρόσωπο του πρωθυπουργού

Αλέξης Τσίπρας: Στην Τήλο για την 25η Μαρτίου – Σέλφι και κουβέντα με τους επιβάτες στο καράβι (Videos

Keywords
Τυχαία Θέματα