Γιούλικα Σκαφιδά: Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι έγινα ηθοποιός (Video)

Η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την επαγγελματική.

Η ίδια σημείωσε πως «στην πολύ αρχή της καριέρας μου διάβασα κάτι που με στιγμάτισε. Αν το κοινό ιντριγκάρεται περισσότερο από την προσωπική σου ζωή από ό,τι από την επαγγελματική σου, κάτι έχεις κάνει λάθος. Είμαι ούτως ή άλλως ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ποτέ δεν μου άρεσε να κάνω φασαρία κι όλοι έπαθαν σοκ όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Δεν ήμουν ποτέ η ψυχή του πάρτι, δεν ήμουν

ποτέ στο επίκεντρο. Είμαι ήσυχη γενικά και βρήκα ένα τρόπο να φυλάω την ενέργειά μου για τη δουλειά μου. Αλλιώς θα είχα τρελαθεί».

«Τρέλες έχω κάνει. Στα 16 ξύρισα τα μαλλιά μου στο μπάνιο και η μαμά μου φρίκαρε, ο μπαμπάς μου γέλαγε. Πήρα το ξυραφάκι του μπαμπά και τα ξύρισα. Εγκεφαλικό η κυρία Βασίλική. Είναι μια τρέλα που τη θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά.

«Ίσως η πιο μεγάλη τρέλα που έκανα στη ζωή μου είναι που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Κανείς δεν το περίμενε, ήμουν της θετικής κατεύθυνσης, ήθελα να γίνω αστροφυσικός», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα