Γιώργος Τσαλίκης: Η κόντρα με τον ΣΚΑΪ και το «καρφί» σε Γκουντάρα – Κάκκαβα

Σε μια ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Τσαλίκης του οποίου η δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ συνεχίζεται, «φωτογράφισε» με μπόλικη δόση ειρωνείας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα οι οποίοι -όπως λένε οι πληροφορίες- πρόκειται να παρουσιάσουν το «Big Brother»,

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος

έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» έγραψε.

Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή!
Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι!
Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ!
Όχι δε συναντηθήκαμε!
Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά

— Tsalikis Giorgos (@Tsalikisgiorgos) July 19, 2021

Οι ίδιοι, πάντως, δε σταματούν να αναρτούν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Ελαφόνησο.

Η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ

Λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Γιώργου Τσαλίκη που επιβεβαίωνε τις φήμες που τον ήθελαν παρουσιαστή του Big Brother, ο σταθμός του ΣΚΑΪ έβγαλε ανακοίνωση, ακυρώνοντας την «ενδεχόμενη» συνεργασία τους.

«Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, κάτι που δεν είχε ανακοινώσει ο σταθμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σταθμός.

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω ανακοίνωση, ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζοντας βίντεο στο οποίο τον δείχνει να υπογράφει το συμβόλαιο, «άδειασε» ουσιαστικά τον ΣΚΑΪ, αφού δεν επρόκειτο απλά για «ενδεχόμενο» συνεργασίας αλλά για υπογραφή συμβολαίου.

Η διαμάχη μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίζεται έχοντας, ήδη, πάρει τη νομική οδό.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Ράκος η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ…» (video)

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους» (Video)

Αντώνης Ρέμος: «Eμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα