Γιώργος Παράσχος: Όταν έμαθα για τον καρκίνο κάθισα σε ένα παγκάκι κι έκλαψα όσο δεν πάει – Μετά είπα «θα σε αντιμετωπίσω» (Video)


Για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα με την υγεία του αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Τον γνωστό ηθοποιό υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show σε μία εξομολογητική συνέντευξη γύρω από τη μάχη που δίνει ενάντια στον καρκίνο.

«Ήθελα να προετοιμαστώ, να το περάσω μόνος μου στην αρχή και μόλις βγήκα από το νοσοκομείο, είπα: τώρα, πάμε να το επικοινωνήσω. Πλέον, δεν φαντάζεσαι πόσο το γελοιοποιώ κάθε μέρα μέχρι εκεί που δεν πάει» είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

«Είχα διπλό καρκίνο. Ο ένας από αυτούς λέγεται αμυλοείδωση

και δείχνει κάποια σημάδια στο σώμα, πρηξίματα στα πόδια κτλ και κάποια σημάδια στα μάτια, που στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Πήγα σε δερματολόγο και οφθαλμίατρο και μου είπαν ότι είμαι μια χαρά. Έκανα μια εξέταση για την πύκνωση του αίματος και με το που βγαίνουν τα αποτελέσματα μου λέει: έφυγες όπως είσαι σε αιματολόγο» πρόσθεσε.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα που πληροφορήθηκε ότι πάσχει από καρκίνο, επισημαίνοντας ότι ο πρώτος άνθρωπος που του ήρθε στο μυαλό ήταν η κόρη του.

«Με έπιασε στον λαιμό, είχα βγάλει κάτι γρομπαλάκια κι εγώ νόμιζα ότι είναι από το κρύο νερό. Του λέω: γιατρέ μου, τι έχω; Μου λέει: θέλω καλή ψυχολογία. Του λέω: καλά είμαι, γιατρέ μου, γιατί τι έχω; Μου λέει: πολλαπλό μυέλωμα. Και τι είναι όλο αυτό; Και μου λέει: καρκίνος. Με το που μου λέει “καρκίνος”, δεν καταλάβαινα τι έγινε, έπαθα σεντόνι που λέμε. Έφερα την κόρη μου εδώ μπροστά. Ακολούθησε η μάνα μου, η αδελφή μου. Του λέω: γιατρέ μου, πες μου τι πρέπει να κάνω. Μου λέει: πρέπει να το πολεμήσουμε άμεσα. Ξεκινάμε, του λέω, τώρα! Βγήκα από το νοσοκομείο, κάθισα σε ένα παγκάκι και έκλαψα όσο δεν πάει. Πήρα τηλέφωνο την αδερφή μου και κλαίγαμε μαζί. Μετά, αφού ξέσπασα, πήγα στο σπίτι, ηρέμησα και είπα: τώρα θα σε αντιμετωπίσω».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κιμούλης: «Με έχει παρασύρει η εξουσία του θιασάρχη – Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα όρια» (Video)

Ο Μάριος Αθανασίου δούλευε στην οικοδομή τον χειμώνα: «Οι βρόμικες δουλειές έχουν καθαρούς ανθρώπους»

Τζάρεντ Λέτο: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Παράσχος, Όταν, – Μετά, Video,giorgos paraschos, otan, – meta, Video