Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν πρόλαβα να κάνω δικό μου το «Πεθαίνω Για Σένα» πριν το πω» (Video)

Στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» φιλοξενήθηκε ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης, όπου έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες πίσω από δύο αγαπημένα του κομμάτια.

«Όταν έκανα το «Πεθαίνω για Σένα», δεν γνωριζόμουν με τον Λαυρέντη, που έγραψε τη μουσική. Ήρθε μια φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια, που τραγουδούσα, και τα είπαμε ένα βράδυ… πατριωτικά, γιατί είμαστε Θεσσαλοί και οι δύο,

και λίγο γύρω από το επάγγελμα. Χαθήκαμε για 8 χρόνια και μετά ήρθε ένα τηλέφωνο από συνεργάτη μου. Τον πήρε ο Λαυρέντης και του είπε: φέρε τον Μαργαρίτη στο στούντιο», περιγράφει ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Βλέπω εκεί τον Δημήτρη Σταρόβα, έναν παιχταρά. Λέω: α πα πα, αυτά τα χέρια θα το παίξουν; Θα το ξεσκίσουν! Πήρα το τραγούδι αλλά μόλις άκουσα ότι είναι τίτλος της ομώνυμης ταινίας, είπα ότι θα γίνει σίγουρη επιτυχία», αφηγείται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Το είπα λίγο γρήγορα, μέσα σε 3 ημέρες. Το τραγούδι πρέπει να το βιώνεις. Εμείς είμαστε μαθημένοι, οι τραγουδιστές της εποχής εκείνης, να παίρνουμε τα κομμάτια 1 χρόνο πριν, 6 μήνες πριν, για να τα κάνουμε δικά μας. Εκεί δεν πρόλαβα να το κάνω και πολύ δικό μου, έβαλα όμως προσωπικά μου στοιχεία, γιατί είμαι ιδιαίτερος τραγουδιστής», παραδέχεται ο Γιώργος Μαργαρίτης στον Γιώργο Κουβαρά.

«Το τραγούδι «Στο Κελί 33″ προοριζόταν για τον Στράτο Διονυσίου. Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά μου το είπαν οι δημιουργοί. Εκείνοι δεν ήταν γνωστοί, το πήρα επάνω μου αυτό το τραγούδι, το αγάπησε ο κόσμος και έχει επισκιάσει όλη τη δισκογραφία μου», περιγράφει σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου κατά Λιάγκα: «Αν στείλεις εσύ εξώδικο, θα στείλουμε κι εμείς»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία γιατί νόμιζε ότι με πνίγουν στην πισίνα» – Το απίθανο περιστατικό σε γύρισμα

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε λυγμούς – «Είναι το τραγούδι που λέγαμε με τον άντρα μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Μαργαρίτης, Δεν, Πεθαίνω, Σένα, Video,giorgos margaritis, den, pethaino, sena, Video