Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζεται στο Εφετείο η αγωγή του κατά του ΣΕΗ

Αύριο, Πέμπτη (13/2) εκδικάζεται η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά των επικεφαλής του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα και του Πασχάλη Τσαρούχα για τη διαγραφή του.

Πρωτόδικα, το ΣΕΗ είχε δικαιωθεί, καθώς οι αξιώσεις του ηθοποιού και σκηνοθέτη είχαν απορριφθεί, ενώ αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δίκη στο Εφετείο.

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε υποστηρίξει ότι υπέστη ηθική βλάβη από τη διαγραφή του από το Σωματείο, ενώ ζητά το

ποσό των 400.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από τέσσερα πρόσωπα.

«Η απόρριψη της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ είναι για εμάς μια μεγάλη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι το σωματείο λειτούργησε πολύ σωστά και ελπίζουμε ότι ακόμα κι αν γίνει έφεση, το ίδιο θα γίνει. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ άμεσες επαφές με τον Γιώργο Κιμούλη, γιατί δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί, παρά μόνο σε δύο επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς. Ούτε φιλική σχέση είχαμε» είχε πει τον Μάρτιο του 2024, ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά την πρωτόδικη απόφαση.

«Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του» είχε πει από την πλευρά του ο Βασίλης Καπερνάρος που εκπροσώπησε τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Απάτη σε βάρος 83χρονης – Τους έδωσε 2.700 ευρώ για δήθεν χειρουργείο της κόρης της μετά από ατύχημα

Με διεθνές φεστιβάλ τον Ιούνιο στην Ζάτουνα τα 100 Χρόνια από τη Γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη

Βόλος: Έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και «καρφώθηκε» με το φορτηγάκι σε κατάστημα (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα