Γιώργος Γιαννόπουλος: Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 14η ανακρίτρια ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο πρώην ντράμερ των ΠΥΞ ΛΑΞ καταγγέλλεται για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015 ηλικίας από 5 έως 13 ετών.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες για τις οποίες απολογήθηκε είναι: Γενετήσια πράξη με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή

και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 69χρονος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως παραθέριζαν και οι καταγγέλλουσες με τις οικογένειες τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες και από τα δυο κάμπινγκ είχε διωχθεί καθώς οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες σε βάρος του. Ήδη, μάλιστα για αυτή τα πτυχή της υπόθεσης έχει δοθεί σχετική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Στις 17 Ιουνίου ο 69χρονος θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για άλλο αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού. Σε πρώτο βαθμό ο μουσικός είχε καταδικασθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς μάλιστα το δικαστήριο να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ωστόσο, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε χορηγήσει τότε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση, ενώ του επέβαλλε και τους όρους της υποχρέωσης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 47χρονος για τη δολοφονία Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Μάσκα: Υποχρεωτική σε νοσοκομεία, γηροκομεία, ΜΜΜ και μετά την 1η Ιουνίου

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον αντιδήμαρχο για το «φακελάκι» – Καταγγελία φαρμακοποιού «ξετύλιξε» το κουβάρι της απάτης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Γιαννόπουλος, Προφυλακιστέος, Πυξ Λαξ,giorgos giannopoulos, profylakisteos, pyx lax