Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν τελικά θα συμμετέχει στο Survivor (Video)

Το τοπίο γύρω από τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο All Star Survivor θέλησε να «καθαρίσει» ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο μετά την προβολή του πρώτου τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης από το οποίο κάποιοι θεώρησαν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει αιφνιδίως.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο γνωστός και ως «Ντάνος» ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να… αιωρούνται υποννούμενα ότι ίσως λάβει μέρος στο παιχνίδι.

«Ένα τρέιλερ από ένα παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχα, προφανώς μπορεί να με έχει

μέσα, αλλά όλα αυτά έτσι όπως προβάλλονται και στο τρέιλερ, με κάνουν να φαίνομαι ότι θα συμμετάσχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν δύο μήνες να μπω σαν παίκτης, είπα ξεκάθαρα “όχι”. Από εκεί και πέρα, βλέπω τελευταία ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται και δεν θα συμμετέχω στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν γίνεται και δεν θέλω επίσης, για εμένα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή. Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω».

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ: Ευχαρίστησε το κοινό του κάνοντας ελεύθερη πτώση! (Video)

Δημήτρης Παπανώτας: Η απάντησή του στη Σολωμού για τον… ψυχολόγο (Video)

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα