Γιατρός αυνανιζόταν την ώρα που εξέταζε γυναίκα ασθενή

ΚΟΣΜΟΣ

Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης συνταράζει την Αργεντινή. Γιατρός που έκανε υπερηχογράφημα σε γυναίκα ασθενή, αυνανιζόταν και όταν εκείνη γύρισε για να εξετάσει και τα νεφρά της ο γιατρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη της.

Οι αρχές δεν έχουν γνωστοποιήσει το όνομα της γυναίκας, αλλά έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του 33χρονου γιατρού. Είναι ο Εζεκίελ Φερνάντεζ Μπουζίν και εργάζεται στο ιατρικό κέντρο Κάννινγκ που βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 27χρονη γυναίκα, είχε πάει στο

ιατρικό κέντρο για υπερηχογράφημα στον κόλπο της. Το υπερηχογράφημα το έκανε ο δρ Μπουζίν. Η γυναίκα δεν είχε άμεση οπτική επαφή με τον όρθιο γιατρό αλλά κατάλαβε ότι οι κινήσεις του ήταν κάπως περίεργες. Όταν εκείνος της ζήτησε να γυρίσει μπρούμητα για να εξετάσει τα νεφρά της, η 27χρονη ένιωσε κάτι καυτό στην πλάτη της.

Το άγγιξε και διαπίστωσε ότι ήταν σπέρμα. Ο γιατρός αυνανιζόταν σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης και εκσπερμάτωσε τη στιγμή που γύρισε η γυναίκα.

Αμέσως η 27χρονη μάζεψε τα ρούχα της και άρχισε να φωνάζει, ενώ βγήκε κλαίγοντας από το γραφείο του γιατρού. Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία ενώ υπέβαλε μηνύσεις τόσο κατά του γιατρού όσο και κατά του ιατρικού κέντρου.

σεξουαλική παρενόχλησησεξουαλική κακοποίησηγιατρόςυπέρηχοςγυναίκαΑργεντινήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα