Γιατί το Su35S μπορεί εν τέλει να... παραείναι καλό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Μπορεί η Ρωσία να σπρώχνει με έντονο τρόπο το μαχητικό πέμπτης γενιάς που αναπτύσσει, το περίφημο Su-57, ωστόσο η πολεμική αεροπορία της χώρας έχει ήδη στα χέρια της ένα αεροσκάφος που είναι δοκιμασμένο και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα μαχητικά του είδους του. Μάλιστα, όπως σημειώνει αρθρογράφος του National Interest, ίσως να είναι πολύ καλό για το... καλό της ανάπτυξης του Su-57.

 

Πρόκειται για το περίφημο Su-35S, το οποίο αποτελεί την μετεξέλιξη/ανανέωση του σοβιετικού Su-27 και το οποίο δοκιμάστηκε

σε ικανοποιητικό βαθμό από τη Μόσχα στη Συρία. Για την ακρίβεια, τα πήγε τόσο καλά που, από μια ενδιάμεση λύση, μέχρις ότου προχωρήσει η ανάπτυξη του Su-57, πλέον αποτελεί ένα από τα καλύτερα οπλικά συστήματα που διαθέτει η ρωσική πολεμική αεροπορία.

Με εκτεταμένες δυνατότητας για όπλα, εξαιρετική ευελιξία και πτητική ικανότητα και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, το Su-35S μοιάζει ακόμα και να απειλεί το Su-57, αν και όπως σημειώνουν αναλυτές, το Su-57 αποτελεί το long game για τη ρωσική πολεμική βιομηχανία.

ΡωσίαSu-35SSu-57Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα