Γιατί ο Τζαβάρας δε θα πολιτευθεί ξανά – Τι ενόχλησε τον βουλευτή

Την πρόθεσή του να μην είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές στο Νομό Ηλείας γνωστοποίησε ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας.

Δεν είναι μόνο η προοπτική να κλείσουν πανεπιστημιακά τμήματα στον Πύργο αλλά και η άρνηση του υπουργείου Παιδείας να συστήσει τμήμα πολιτισμικών σπουδών στην Αρχαία Ολυμπία

που έχουν οδηγήσει τον Ηλείο βουλευτή Κώστα Τζαβάρα στην έκρηξη.

Σύμφωνα με το matrix24.gr αυτό που φοβάται ο παλαιός και έμπειρος κοινοβουλευτικός δεν είναι μόνο το πώς θα αδικηθεί η Ηλεία κατά τον ανασχεδιασμό του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά ότι γενικώς το Μαξίμου τον σπρώχνει στην… αναγκαστική συνταξιοδότηση.

Μάλιστα, εδώ και καιρό τα αιτήματα που έχει υποβάλει ο βουλευτής όπου… δει για την περιοχή του έχουν αγνοηθεί, ενώ αντίστοιχα αιτήματα άλλων συναδέλφων του ικανοποιούνται από τους αρμόδιους υπουργούς και το Μαξίμου.

Συν τοις άλλοις, οι πληροφορίες ότι το Μαξίμου θέλει να «κατεβάσει» στην Ηλεία για την «μάχη του σταυρού» τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη όχι μόνο ενισχύουν τις υποψίες Τζαβάρα, αλλά τον κάνουν να πιστεύει ότι υπάρχει εν εξελίξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο… «αντικατάστασής» του.

Και αυτό έχει αποφασίσει να μην το αφήσει να περάσει έτσι, καθώς είναι διατεθειμένος να επιμείνει στην «προειδοποίηση» ότι δε θα θέσει υποψηφιότητα και, άρα, θα είναι… «απελευθερωμένος» από την μάχη του σταυρού αλλά και από την υποχρέωση υπεράσπισης της κυβερνητικής πολιτικής.

Ειδήσεις σήμερα

Περιοδείες σε όλη τη χώρα μέχρι το Φθινόπωρο ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές ετοιμάζουν οι… Οικολόγοι Πράσινοι

Η επιστολή Πάγκαλου σε Πικραμμένο για… υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζαβάρας,tzavaras