Γιατί ο «μονομάχος» Ράσελ Κρόου, έπιασε από το λαιμό και πέταξε έξω από το πάρτι του, τη ράπερ, Αζέλια Μπανκς;

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αυστραλιανός ηθοποιός Ράσελ Κρόου έδινε ένα πριβέ πάρτι στη σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει. Κάποια στιγμή έπιασε από το λαιμό τη ράπερ Και την πέταξε με τις κλωτσιές έξω.

Οι εκδοχές για το τι συνέβη είναι δυο. Η μια σύμφωνα με τη ράπερ Αζέλια Μπανκς, την οποία ανάρτησε και στο facebook, είναι η εξής: Ο Ράσελ Κρόου χωρίς λόγο την έπιασε από το λαιμό κατά τη διάρκεια του πάρτι του, της ούρλιαξε στο πρόσωπο τη λέξη «νέγρα» και την

έσυρε μέχρι την έξοδο της σουίτας. Την πέταξε έξω σχεδόν με τις κλωτσιές.

Η άλλη εκδοχή που αναπαράγεται συνεχώς από τα διάφορα δίκτυα είναι εντελώς διαφορετική: Η Μπανκς δεν ήταν καλεσμένη στο πάρτι του Κρόου, αλλά συνόδευε τον ράπερ RZA, ο οποίος ήταν στη λίστα των καλεσμένων. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, οι μουσικές επιλογές δεν άρεσαν στην Αζέλια. Και αυτό το έδειχνε κατά τη διάρκεια του πάρτι με φωνές, μορφασμούς και κοροϊδίες.

«Bαρετοί λευκοί άνθρωποι...» φέρεται να φώναξε σε κάποια αλλαγή τραγουδιού και η φωνή της ακούστηκε δυνατή. Μια καλεσμένη της ζήτησε να μιλάει περισσότερο κόσμια και να σεβαστεί το πάρτι. Η Αζέλια απάντησε με ουρλιαχτά και ύβρεις τόσο προς το πρόσωπο της καλεσμένης, όσο και προς το πρόσωπο τουτ διοργανωτή του πάρτι.

Ο μονομάχος Ράσελ Κρόου, που κατάφερε να τα βάλει με τα λιοντάρια του Κολοσσαίου και να σταθεί σαν ίσος προς ίσον με τον αυτοκράτορα Κόμμοδο, έγινε έξαλλος. Όχι όταν άκουσε την Αζέλια να τον βρίζει, αλλά όταν την άκουσε να απειλεί τους καλεσμένους: «Θα σας άρεσε να σπάσω το ποτήρι μου και με το γυαλί να κόψω τα λαρύγγια σας και να χυθεί παντού το αίμα σας;»

Της όρμηξε την έπιασε από τον λαιμό, και την πέταξε έξω με τις κλωτσιές. Στη συνέχεια κάλεσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και ζήτησε να την διώξουν και από το κτίριο. Την εκδοχή αυτή επιβεβαιώνουν και άλλοι καλεσμένοι.

Η Αζέλια πάντως μετά την αρχική της ανάρτηση την οποία κατέβασε τώρα επικαλείται πως θα φέρει στη δημοσιότητα στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη.

Ράσελ Κρόουμονομάχοςπάρτι Ράσελ κρόουραπερ Αζέλια ΜπανκςΑζέλια ΜπανκςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα