Γιατί ο Άντονι Χόπκινς δεν παραβρέθηκε στα Όσκαρ – Το συγκινητικό μήνυμά του (Video)

Μπορεί να έγινε ο πιο ηλικιωμένος ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, αλλά ο Άντονι Χόπκινς δεν πήγε στην τελέτή των βραβείων.

Ο 83χρονος Ουαλός ηθοποιός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θεωρούσε ότι δεν θα καταφέρει να κερδίσει -για δεύτερη φορά- το βραβείο. Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στους νικητές δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει ούτε βγήκε μέσω σύνδεσης κι έτσι δημιουργήθηκε

μια στιγμή αμηχανίας. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε πέσει για ύπνο και τον ξύπνησε με τηλέφωνα ο Τζέρεμι Μπάρμπερ για να του πει τα ευχάριστα νέα.

Μια μέρα αργότερα, ο Χόπκινς με ένα βίντεο που γύρισε στην εξοχή της Ουαλίας έστειλε το συγκινητικό ευχαριστώ του:

Anthony Hopkins' #Oscars acceptance speech from Wales: "I want to pay tribute to Chadwick Boseman, who was taken from us far too early…" pic.twitter.com/XTakrEAq2w

— Marlow Stern (@MarlowNYC) April 26, 2021

«Καλημέρα σας, είμαι εδώ στην πατρίδα μου Ουαλία και στα 83 μου χρόνια δεν περίμενα να πάρω αυτό το βραβείο, ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία και σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και πάλι να σας ευχαριστήσω πολύ» είπε.

Photo: YouTube

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άντονι Χόπκινς, Όσκαρ –, Video,antoni chopkins, oskar –, Video