Γιατί η Σίφνος έγινε η «αντίπαλος» της Σαντορίνης

Τη Σίφνο, ως την τέλεια εναλλακτική λύση αντί για τη Σαντορίνη, προτείνει το ταξιδιωτικό site thetravel.com, εξηγώντας και τους λόγους.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, η Σαντορίνη είναι πανέμορφη και η φήμη της παγκόσμια, γι αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο την επισκέπτονται πάνω από δύο εκατομμύρια τουρίστες, που απολαμβάνουν τις παραλίες και το τοπίο της.

Αλλά η Σίφνος, από την πλευρά της, διαθέτει γραφικότητα, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ωραίες

παραλίες και νόστιμο φαγητό, καθιστώντας την ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κάποιος.

Ήσυχη και χαλαρή

Σύμφωνα με το άρθρο, η εναλλακτική της Σίφνου αντί για τη Σαντορίνη, καθορίζεται από το ότι είναι ήσυχη και χαλαρή, άρα πιο κατάλληλη για όσους θέλουν να ξεκουραστούν πραγματικά.

Αντίθετα από τη Σαντορίνη, η Σίφνος δεν κατακλύζεται από κόσμο, ενώ στα τοπικά φεστιβάλ οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν την εξαιρετική κουζίνα της.

Οικονομικές τιμές


Σύμφωνα με το ChampionTraveler, η Σίφνος είναι ένα από τα οικονομικότερα νησιά στην Ελλάδα, και , το κόστος είναι περίπου 1.407 δολάρια ανά άτομο για μια εβδομάδα διακοπών.. Οι τιμές διαμονής κυμαίνονται μεταξύ 47 και 213 δολαρίων ανά διανυκτέρευση, με μέσο όρο τα 47 δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Tsoukala | Travel Greece (@travelgreece)

Οι παραλίες

Η Σίφνος, έχει πολλές πανέμορφες παραλίες, με κρυστάλλινα νερά και εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, με πιο δημοφιλή τον Πλατύ Γιαλό, στη νότια ακτογραμμή του νησιού, με μεγάλη αμμουδιά και χρυσή άμμο.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Αγρίνιο: 23χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τον πατέρα του

Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση για όλους τους κατηγορούμενους

Συναγερμός στην Πάτρα – Βρέθηκε πτώμα σε πολυκατοικία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίφνος, Σαντορίνης,sifnos, santorinis