Γιατί η Άσλεϊ Γκράχαμ ξεσπά σε κλάματα μετά από φωτογράφηση; (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Αποτελεί το plus size μοντέλο που πιστεύει ακράδαντα, ότι η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στα λαθεμένα πρότυπα πολύ αδύνατων γυναικών που μονοπωλούν εδώ και χρόνια τα μέσα.

Ο λόγος για την Άσλεϊ Γκράχαμ η οποία άφησε ιστορία ως η πιο σέξι Τζέσικα Ράμπιτ στο περιοδικό “Love” που τη συμπεριέλαβε, μάλιστα, στις πιο αισθησιακές γυναίκες του κόσμου για το 2016. Επίσης, το μοντέλο έχει ποζάρει στο μετρό με σέξι εσώρουχα που η ίδια σχεδίασε,

ενώ έχει φωτογραφηθεί και ολόγυμνη για το περιοδικό «V».

Στη νέα της δουλειά, η Άσλεϊ Γκράχαμ συνεργάζεται με το περιοδικό Glamour επιχειρώντας να μάθει σε τέσσερις κοπέλες να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με εσώρουχα και… αυτοπεποίθηση!

Κατά τη διάρκεια ενός 8λεπτου βίντεο, λοιπόν, οι κοπέλες αυτές μοιράζονται τις ιστορίες τους, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, όπως διατροφικές διαταραχές, δερματικά προβλήματα κ.ά. Ο ρόλος της Γκράχαμ ήταν να τις ενθαρρύνει αρχικά, να μιλήσουν ανοιχτά για όλα και κατόπιν, να τις πείσει να απελευθερωθούν απ’ ότι τις πίεσε ή τις έκανε να νιώθουν μειονεκτικά…

Ωστόσο, στο τέλος του βίντεο η 29χρονη καλλονή λύγισε:

«Οι άνθρωποι νομίζουν απλά ότι η εικόνα του σώματος και η «επανάσταση» του σώματος είναι μια τάση ή μια μανία. Τα πράγματα θα αλλάξουν αν μιλάμε για πράγματα που η κοινωνία θεωρεί άσχημα και δεν βλέπουμε στα μίντια. Έτσι κάνουμε ένα statement» ήταν τα λόγια της στην κάμερα.

Άσλεϊ Γκράχαμplus size μοντέλοσυγκίνησηκλάμαδάκρυαβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα