Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει ακρότητες που ντρέπομαι να πω» (Videos)

Στο θέμα των σοβαρών καταγγελιών που «μαστίζουν» τον χώρο της υποκριτικής, το τελευταίο διάστημα, αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Δεν είναι ότι έπεσα από τα σύννεφα με κάποια πρόσωπα. Ο λόγος που έπεσαν τα “φώτα” στο θέατρο γιατί έχει φώτα ο χώρος αυτός. Θεωρώ ότι συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Δε μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε έχω βρεθεί κοντά, αλλιώς θα είχα αντιδράσει σίγουρα. Υπάρχουν και άνθρωποι στο θέατρο

που έχουν απίστευτο ήθος και σέβονται όσους εργάζονται μαζί τους», δήλωσε ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», ενώ αναφερόμενος στην εφηβική του ηλικία αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε ακόμη και παραβατική συμπεριφορά.

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 23 μου. Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό. Έχω κάνει πολλές ακρότητες… το ότι ζω είναι θαύμα! Είχα συμπεριφορά που ντρέπομαι να πω …. Ήμουν “τσογλανάκι”. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα ευτυχώς. Αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου δε θα ήμουν αυτός που είμαι τώρα», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς αν η υποκριτική ήταν το επάγγελμα με το οποίο ήθελε ανέκαθεν να ασχοληθεί, ο Γιάννης Στάνκογλου απαντά ότι δεν ήταν όνειρό του να γίνει ηθοποιός αλλά γεωπόνος.

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι θέλω να γίνω ηθοποιός ούτε όταν πήγα στη Δραματική Σχολή. Εκεί πήγα στα 24 μου και έως τότε έκανα άπειρες δουλειές. Μετά το τέλος του 2ου έτους κατάλαβα ότι αγαπώ την υποκριτική» τόνισε.

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής

Μαρίνα Πατούλη: «Είμαστε σε διάσταση – Προχωράω σε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία» (Video)

Γιάννης Μπέζος: «Αυτό που θα ήθελα πιο πολύ είναι να εξαλειφθεί η βλακεία» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα