Γιάννης Μάρκου: Σήμερα η απολογία του 26χρονου για την επίθεση στον επιχειρηματία

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί θα βρεθεί σήμερα (3/11) ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να «χτύπησε» με μαχαίρι περίπου 18 φορές τον επιχειρηματία ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο 26χρονος ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές

δυο εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση, εμφανίζεται μετανιωμένος ενώ φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον επιχειρηματία. Παρόλα αυτά, οι γιατροί έχουν χαρακτηρίσει «εκτελεστικές» τις μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα σημειώνοντας πως «ζει από θαύμα» καθώς τα τραύματα ήταν πολύ βαθιά και κινδύνευσε η ζωή του καθώς «χτυπήθηκαν» αρτηρίες.

Χθες το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε ο 19χρονος ο οποίος κατηγορείται ως συνεργός του 26χρονου.

Ο νεαρός μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο 19χρονος στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ισχυρίστηκε πως ο ρόλος του περιορίστηκε στο ότι περίμενε στο αυτοκίνητο του τον 26χρονο φίλο και συγκατηγορούμενο του.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Εύβοια: Στους 22 οι νεκροί – Συνεχίζονται οι έρευνες

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην περιφερειακή Υμηττού τα ξημερώματα

Κοζάνη: Εκτός ελέγχου 66χρονος σε Κέντρο Υγείας – Έσπασε τζαμαρίες επειδή δεν εξυπηρετήθηκε (Photos/Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Μάρκου, Σήμερα, 26χρονου,giannis markou, simera, 26chronou