Γιακουμάτος σε Καφαντάρη: Είσαι πολύ ανίδεη (Videos)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα… ξίφη τους διασταύρωσαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, με αφορμή την αξιολόγηση και το PSI.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η Χαρά Καφαντάρη είπε «To PSI δεν είναι τίποτα, η κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων τον Γενάρη δεν είναι

τίποτα».

«Κάνετε μία εκπομπή για το PSI», απάντησε ο κ. Γιακουμάτος.

«Την άγνοιά της πληρώνουμε», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε: «Το PSI δεν έκανε μεγάλη ζημιά, η ζημιά είναι άλλη. Κυρία Καφαντάρη, είσαι ανίδεη. Είστε ανίδεοι και επικίνδυνοι. Είσαι πολύ ανίδεη», είπε ο κ. Γιακουμάτος.

Με αφορμή τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε θέματα διαφθοράς ο Γ. Γιακουμάτος απευθυνόμενος στην Χαρά Καφαντάρη είπε: «Ποια διαπλοκή. Με τους κακομοίρηδες που πιάνετε, τη μαρίδα και το γόνο και αφήνετε τα δικά σας τα κοράκια να κάνουν διαπλοκή; Βρίσκετε εχθρούς στα κανάλια, βρίσκετε εχθρούς στην διαπλοκή, », ανέφερε και πρόσθεσε: «Oι πιο παράνομοι στα πόθεν έσχες και σε όλα τα επίπεδα είστε εσείς».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χαράς Καφαντάρη, η οποία απάντησε με έντονο ύφος στον Γεράσιμο Γιακουμάτο: «Μην μιλάτε εσείς για πόθεν έσχες».

ΔιαφθοράPSIΓεράσιμος ΓιακουμάτοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα