Γεωργιάδης: «Στόχοι μας η μείωση ανεργίας και ασφαλιστικών εισφορών και η αύξηση μισθών» (Video)

«Είναι μεγάλη τιμή η θέση που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός και αισθάνομαι δέος διότι από τις αποφάσεις που θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε θα εξαρτηθούν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων» είπε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Εργασίας, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας είπε «μας ενδιαφέρει τα επόμενα τέσσερα χρόνια να αξιοποιήσουμε τη συγκλονιστική ευκαιρία που μας έδωσε ο λαός και θα κάνουμε τα πάντα να μην χαθεί η ευκαιρία» και υπογράμμισε πως αποτελεί ταυτόχρονα και «συγκλονιστική ευθύνη».

Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σημαίνει πολύ καλύτερα εισοδήματα για όλους τους εργαζόμενους» και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση ξεκινάει με πρόγραμμα και όραμα.

Στόχοι της επόμενης τετραετίας, ο ίδιος είπε, είναι «η μείωση της ανεργίας, αύξηση μισθών και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών προκειμένου και οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους».

Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι θα επανεξεταστούν οι διατάξεις των οφειλετών του ΕΦΚΑ που είναι κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες και τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση που θα τους επιτρέπει να πάρουν σύνταξη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα αποφάσεων για Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου – Παππά εξετάζουν οι «προεδρικοί», ο Φάμελλος «έκαψε» το σενάριο

Πώς η αποχώρηση Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ άνοιξε τη συζήτηση για νέο «Κεντρώο» κόμμα

ΠΑΣΟΚ: Προσγείωση, μετριοπάθεια, ακεραιότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα