Γεννηματά και Παπανδρέου ξανά μαζί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την κοινή δήλωση που αναμένεται μέσα στην επόμενη ώρα θα επισημοποιήσουν την συνεργασία τους η Δημοκρατική Συμπαράταξη με το Κινημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν μετά το τέλος της συνάντησης του Γιώργου Παπανδρέου με την Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Κάτι

λιγότερο από μια ώρα κράτησε το ραντεβού της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Βγαίνοντας από το γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ χαρακτήρισε την συνάντηση ως “θετικό βήμα” και παρέπεμψε για… λεπτομέρειες στην κοινή ανακοίνωση. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα αν θα παραστεί στο… “reunion” του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο το Σάββατο, ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε χαμογελώντας: “Ας αφήσουμε κάτι για αργότερα”…

Σε αυτή την φάση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνεργασία θα κινηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όπου τα δυο κόμματα έχουν διατηρήσει την κομματική τους αυτονομία ενώ το ΚΙΔΗΣΟ αναμένεται να συμμετάσχει αναλογικά στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το οποίο έχει προναγγελθεί να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη. Το ΠΑΣΟΚ βιάζεται να κάνει βήματα επανασυσπείρωσης απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη που αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη. Δεν αποκλείεται, λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά αφού μελετήσει την πρόταση των τριών πρώην υπουργών να τους καλέσει εκ νέου όπως και το Ποτάμι να συμμετάσχουν στο ιδρυτικό συνέδριο.

Φώφη ΓεννηματάΒουλήΚΙΔΗΣΟΓιώργος ΠαπανδρέουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα