«Γεια σου»: Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή (Video)

Δραστικές αλλαγές αναμένονται στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, μετά τον «ξαφνικό» θάνατο του Love Island.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής δεν είναι τα επιθυμητά και οι ιθύνοντες του καναλιού προσπαθούν να βρουν λύσεις.

Έτσι μετά τις αποχωρήσεις της YouTuber Νεφέλης Μεγκ και του αθλητικογράφου Θέμη Καίσαρη, οι υπεύθυνοι συζητούν να φέρουν καινούρια πρόσωπα στο «Γεια σου» και ν’ αλλάξουν

και τη θεματολογία. 

Αναφερόμενη στις αποχωρήσεις των πρώην συνεργατών της, η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε στην εκπομπή «OPEN Weekend»: «Έγιναν αυτές οι αλλαγές. Λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε αλλά σχεδιάσαμε διαφορετικά την εκπομπή. Είναι ζωντανή, εννοώ κάθε εκπομπή που είναι ζωντανή μπορεί να σε πάει προς τα εδώ και προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις μέρες της προβολής της εκπομπής, έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις».

»Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας», πρόσθεσε.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε είπαμε ότι δεν θα μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια που είναι βαριά, αλλά όταν στη ζωή σου και στην παρέα σου και καθημερινά συζητάς τέτοια θέματα όπως η υπόθεση με το 12χρονο δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις στη Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

Εllinika Hoaxes «αδειάζουν» Κουμουτσάκο, Kυρανάκη – «Δεν είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυστηροποίηση της ποινής για βιασμό ανηλίκων το 2021»

Ναταλία Γερμανού: Έπεσε μαύρο στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» – Άναψαν τους φακούς στα κινητά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα