Γαλάτσι: Συνελήφθη ο 42χρονος που είχε ανοίξει πυρ κατά ντελιβερά

Στη σύλληψη του 42χρονου πιστολέρο, ο οποίος πριν από περίπου 10 μέρες άνοιξε πυρ κατά ντελιβερά, πετυχαίνοντας -ευτυχώς- ένα παρκαρισμένο όχημα, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα που ακολούθησε, ο δράστης κρυβόταν στο σπίτι μιας θείας του στο Γαλάτσι, ωστόσο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες το βράδυ της Παρασκευής 20 Αυγούστου

στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 20-8-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 42χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 14-8-2021 διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια αφού εξήλθαν, του αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο και ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Τι είχε συμβεί

Ο διανομέας φαγητού ενός σουβλατζίδικου στο Γαλάτσι πήγε να παραδώσει μια παραγγελία στην οικία τριών νεαρών ανδρών.

Εκείνοι, όμως, αρνήθηκαν να την παραλάβουν με συνέπεια να ακολουθήσει άγριος τσακωμός μεταξύ του διανομέα και των πελατών που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου.

Όταν εκείνος έφυγε οι δράστες τον ακολούθησαν μέχρι το ψητοπωλείο όπου εργάζεται και εκεί ακολούθησε νέα συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος

Γκάγκα: «Όχι στον κοινωνικό διχασμό για τα εμβόλια» (Video)

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Πέθανε ο 49χρονος δράστης που είχε αυτοπυροβοληθεί μετά το έγκλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα