Φρίκη: Της επιτέθηκαν σεξουαλικά μέσα σε λεωφορείο καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Οργή και ντροπή προκαλεί η είδηση σεξουαλικής παρενόχλησης έξι νεαρών σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο. Συγκλονίζει, επίσης, το γεγονός ότι κανείς από τους παρευρισκομένους δεν τους σταμάτησε και ότι μάλιστα υπήρχαν κάποιο που τους επευφημούσαν κιόλας!

Η εν λόγω επίθεση που σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου στην πρωτεύουσα του Μαρόκο, Καζαμπλάνκα. έχει καταγραφεί σε βίντεο και μάλιστα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Η κοπέλα είναι 24 ετών και σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, ενώ η ηλικία των αγοριών που της επιτέθηκαν κυμαίνεται από 15 έως και 17 ετών.

Στις εικόνες εμφανίζονται τουλάχιστον τρεις να της επιτίθενται αλλά σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ στην επίθεση συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα.

Παρά τις προσπάθειες της κοπέλας να αντισταθεί, εκείνοι της σκίζουν τα ρούχα και την τραβούν με τη βία, κλείνοντάς της το στόμα ώστε να μην ακούγονται οι φωνές της.

Δεν έχει διασαφηνιστεί ακόμη αν ο οδηγός του λεωφορείου αντιλήφθηκε το γεγονός χωρίς να παρέμβει, ενώ κάποιο αποδίδουν ευθύνες στην ίδια την κοπέλα επειδή επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με τόσους πολλούς άνδρες!

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που καταδικάζουν την αθλιότητα της πράξης των νεαρών αγοριών και μάλιστα πραγματοποιήθηκε διαδήλωση όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1200 άνθρωποι καταδικάζοντας τέτοια εξοργιστικά περιστατικά.

Οι έξι νεαροί έχουν ήδη συλληφθεί.

Πληροφορίες από: independent

Μαρόκοεπίθεσησεξουαλική παρενόχλησησύλληψηφωτογραφίαβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα