Φρίκη: Της έκαψε το γιο με οξύ γιατί δεν ήθελε να τον παντρευτεί (Σκληρές Εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει η υπόθεση στο Νέο Δελχί όπου άνδρας που παρενοχλούσε παντρεμένη γυναίκα, απήγαγε και έριξε οξύ στο δίχρονο γιο της γιατί δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Ο άτυχος Aditya βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα που καλύπτουν το 20% του σώματός του, ενώ κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι καθώς έχει λιώσει το μισό του πρόσωπο.

Η μητέρα του είναι συγκλονισμένη και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω το γιό μου. Δεν το πιστεύω ότι υποφέρει έτσι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι ο μοναχογιός μου. Νιώθω αβοήθητη.

Όπως

καταγγέλει η άτυχη μητέρα, τον τελευταίο χρόνο είχε γίνει σκιά της ένας 27χρονος, ο οποίος της ζητούσε να αφήσει τον σύζυγό της και να την παντρευτεί.

«Αρνιόμουν τις προτάσεις του αλλά αυτός συνέχιζε απτόητος. Φοβόμουν όταν έλειπε ο άνδρας μου στη δουλειά και ήμουν μόνη μου στο σπίτι».

Η οικογένεια αμναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη περιοχή του Νέου Δελχί προκειμένου να αποφύγει τον 27χρονο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Anurag Pandey που έχει αναλάβει το δίχρονο Aditya δήλωσε ότι «η κατάστασή του ήταν σοβαρή όταν έφτασε. Είχε υποστεί εγκαύματα σχεδόν στο 20% του σώματός του κυρίως στο πρόσωπό του, στο ένα του ώμο και τα δύο χέρια του.

Αν και η ζωή του είναι εκτός κινδύνου, η όραση του εξακολουθεί να είναι σε κίνδυνο.

Θα χρειαστεί σίγουρα περαιτέρω χειρουργικές επεμβάσεις στο μέλλον προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές του, ενώ σίγουρα θα χρειαστεί και μεταμόσχευση δέρματος».

ΙνδίαΝέο ΔελχίεπίθεσηοξύHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα