Φρίκη στο Αφγανιστάν: Ταλιμπάν περιφέρουν άνδρα κρεμασμένο από αμερικανικό black hawk (Video)

Σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στο οποίο Ταλιμπάν πετούν με αμερικανικό ελικόπτερο Black Hawk, από το οποίο κρέμεται ένας άνθρωπος.

«Η Πολεμική Αεροπορία μας» ανέφερε λογαριασμός στο Twitter, ο Talib Times, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο επίσημος αγγλόφωνος λογαριασμός του Ισλαμικού Εμιράτου που συστήνουν οι Ταλιμπάν

στο Αφγανιστάν.

«Αυτή τη στιγμή, τα ελικόπτερα του Ισλαμικού Εμιράτου πετούν πάνω από την πόλη Κανταχάρ και επιθεωρούν την πόλη» έγραψε επίσης ο συγκεκριμένος λογαριασμός, την ώρα που στιγμιότυπο από το Αφγανιστάν αποτυπώνει την πτήση ενός ελικοπτέρου Black Hawk, από το οποίο κρέμεται με σχοινί ένας άνδρας.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δεν είναι σαφές αν ο άνδρας που κρέμεται είναι ζωντανός.

Δημοσιογράφοι, τους οποίους επικαλείται η NYPOST, υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιον ο οποίος εκτελέστηκε διά απαγχονισμού από τους Ταλιμπάν και στη συνέχεια κρεμάστηκε στο ελικόπτερο προκειμένου να τον περιφέρουν πάνω από την πόλη για παραδειγματισμό.

Οι ΗΠΑ άφησαν πίσω τους στο Αφγανιστάν 73 ελικότερα τέτοιου τύπου από τα οποία όπως είπαν αφαίρεσαν μηχανήματα για να μην μπορούν να πετάξουν.

Διαβάστε επίσης

Τζο Μπάιντεν: Εξαιρετική επιτυχία ο απεγκλωβισμός από το Αφγανιστάν (Video)

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έκαναν χλευαστική εικονική κηδεία σε αμερικανούς στρατιώτες (Video)

Υπάλληλος σούπερ μάρκετ με ακρωτηριασμένο χέρι έσπασε στο ξύλο κλέφτη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Αφγανιστάν, Ταλιμπάν, Video,friki, afganistan, taliban, Video