Φρίκη στην Κάλυμνο: 13χρονη καταγγέλλει τον σύντροφο της μητέρας της – «Με βίαζε επί τρία χρόνια»

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται ένας 38χρονος Αιγύπτιος, ο όποιος φέρεται να ασελγούσε επί τρία χρόνια στη 13χρονη κόρη της συντρόφου του στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr , μάλιστα, η μητέρα του κοριτσιού κατηγορείται για συνέργεια στις αποτρόπαιες αυτές πράξεις.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η 13χρονη στο Α.Τ. Καλυμνίων, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την 29η Απριλίου του 2021 η το ανήλικο κορίτσι εμφανίστηκε μόνη της στο Α.Τ. Καλυμνίων και κατήγγειλε – παρουσία παιδοψυχολόγου- ότι ο σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε περίπου επί τριετία σε βάρος της, επισημαίνοντας ότι η μητέρα της γνώριζε τα πάντα χωρίς, ωστόσο, να τον εμποδίζει.

Οι γονείς της 13χρονης ήρθαν σε διάσταση το 2019, ενώ η μητέρα της είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο.

Η ανήλικη έμενε από τον Απρίλιο του 2019 μαζί με τη μητέρα της και τον σύντροφό της καθώς και τα δύο αδέλφια της. Η μικρή είχε δικό της υπνοδωμάτιο.

Ο πατέρας της ανήλικης ζούσε με νέα σύντροφο σε άλλο σπίτι και δεν είχε γνώση της καθημερινότητας της κόρης του, γιατί ήταν ναυτικός.

Η σχέση του 38χρονου φερόμενου ως δράστη με την κόρη της συντρόφου του αρχικώς ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, αφού εκείνος κέρδισε την εμπιστοσύνη της φέρεται να έφυγε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν με τη μητέρα της και ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης.

Οι πράξεις του αυτές φέρονται να συνεχίστηκαν πολλές νύχτες έκτοτε και σχεδόν καθημερινά.

Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον πατέρα της όσα έγιναν, δύο χρόνια πριν πάει στην αστυνομία.

Εκείνος, θορυβημένος μίλησε με τη μητέρα της η οποία ωστόσο διέψευσε τα πάντα.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η ανήλικη εξετάστηκε από γυναικολόγο και διαπιστώθηκε ότι ο παρθενικός της υμένας είχε διαρρηχθεί.

Αμφότεροι οι κατηγορούμενοι αποδίδουν την έγκληση της ανήλικης στην επίμονη άρνησή τους να δεχθούν την ερωτική σχέση της με έναν 19χρονο και στο ό,τι ήθελε να παραμένει συχνά εκτός σπιτιού με παρέες που δεν ενέκριναν.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι ουδείς εκ των κατηγορουμένων παρείχε πειστική αιτιολογία, για τον λόγο που τοποθετήθηκε σύρτης στο δωμάτιο της ανήλικης.

Photo By Pixabay

Διαβάστε επίσης:

Ιλιον: Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε μαθητή με φούστα

Αττική Οδός: Ξεκινούν στις 2 το μεσημέρι οι αιτήσεις αποζημίωσης

Κορωνοϊός – Παγώνη: Μετά το Πάσχα και αν πάνε καλά τα πράγματα, θα βγάλουμε τις μάσκες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα