Φρίκη: Γερμανός κυνηγός σκότωσε τον μεγαλύτερο ελέφαντα στην Αφρική, πληρώνοντας 60.000 δολάρια! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του πανέμορφου λιονταριού Σέσιλ, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κατά του Αμερικανού οδοντιάτρου που τον έγδαρε, τον αποκεφάλισε και πόζαρε μαζί του, μία παρόμοια υπόθεση έρχεται να προκαλέσει φρίκη.

Δράστης, αυτήν τη φορά, ένας Γερμανός κυνηγός, ο οποίος, έναντι «αντιτίμου» 60.000 δολαρίων σκότωσε τον μεγαλύτερο ελέφαντα των τελευταίων 50 ετών στην Αφρική και πόζαρε… περήφανος με το άτυχο ζώο…

Το περιστατικό έγινε

στις 8 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Πάρκο Gonarezhou στη νοτιοανατολική Ζιμπάμπουε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ελέφαντας ήταν ηλικίας 40 έως 60 ετών, ο πιο «ηλικιωμένος» εν ζωή των τελευταίων 50 χρόνων.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί η ταυτότητα του ελέφαντα και πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για τον Nkombo, από το πάρκο Kruger στη Νότιο Αφρική, ο οποίος έχασε το ειδικό κολάρο σήμανσης το 2014. Ο Nkombo είχε εντοπιστεί στις 3 Οκτωβρίου στο πάρκο και θεωρείται αδύνατο να έφθασε στη Ζιμπάμπουε σε πέντε μέρες.

Ο κυνηγός, που πιστεύεται πως είναι Γερμανός, μάζεψε το «τρόπαιό» του στο 20ήμερο σαφάρι για το οποίο πλήρωσε 60.000 δολάρια και είχε νόμιμη άδεια και στη συνέχεια το «πόσταρε» ικανοποιημένος...

(Με πληροφορίες από Telegraph και Daily Mail)

ελέφανταςκυνηγόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα