Φρίκη χωρίς τέλος στη Λέρο: Βιάζαμε τα παιδιά μας και το απολαμβάναμε, φέρονται να λένε οι γονείς

ΕΛΛAΔΑ

Ενώ η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει, πραγματική ανατριχίλα προκαλούν οι ομολογίες των γονέων-τεράτων που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ίδια τους τα παιδιά.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική της Ρόδου», στις προανακριτικές τους καταθέσεις οι δύο γονείς εμφανίστηκαν αμετανόητοι και μάλιστα φέρονται να δήλωσαν ότι απολάμβαναν κιόλας τις ακόλαστες πράξεις τους.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δήλωσε ότι «βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας

και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν».

Σημειώνεται ότι από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού ο 27χρονος γιος δεν άντεξε τους ξυλοδαρμούς και έφυγε από το σπίτι, ο 24χρονος γιος με το 13,5 ετών κορίτσι κακοποιούνταν σεξουαλικά, ενώ σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς υπέστη και ο 8χρονος γιος τους. Οι δύο κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία ως την Παρασκευή για να απολογηθούν.

Πηγή: dimokratiki.grΛέροςγονείςβιασμόςΕισαγγελέαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα