Φοβού τις γυναίκες με smart που έχουν διπλοπαρκάρει - Πλάκωσαν στο ξύλο ταξιτζή και έκαναν μια πιάτσα να τρέμει (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Ναι συνέβη και αυτό, δυο γυναίκες τα έβαλαν με ολόκληρη πιάτσα ταξί, στο Ελληνικό, όχι μόνο λεκτικά αλλά πλάκωσαν στο ξύλο και έναν από τους ταξιτζήδες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα άρχισαν όταν η οδηγός του smart, διπλοπάρκαρε σε πιάτσα ταξί. Βγήκε για λίγο έξω για να διεκπεραιώσει κάποιες δουλειές της και όταν ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τη συνοδηγό φίλη της οι οδηγοί των ταξί

την περίμεναν εκνευρισμένοι.

Κουβέντα στην κουβέντα κάποιος άτυχος οδηγός που καθόταν σε μια πλαστική καρέκλα είπε στη γυναίκα: «άιντε βρε λάντζα φύγε από δω χάμω». Ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Η μαυρομάλλα οδηγός εκνευρισμένη, τον πλησίασε τον ρώτησε «ποιος είναι λάντζα» και πριν ο ταξιτζής καταλάβει τι συμβαίνει τον έσπρωξε με ορμή. Έπεσε από την καρέκλα του και σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα φαίνεται πως το προσβλήθηκε ανεπανόρθωτα και δε σταμάτησε εκεί. Άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε όποιον οδηγό ταξί έβλεπε στην πιάτσα. Οι οδηγοί από την πλευρά τους δεν αντέδρασαν και σχεδόν κρύβονταν για να μην τους πάρει η μπάλα.

Κάποια στιγμή η κατάσταση έμοιαζε να έχει εκτονωθεί και οι 2 γυναίκες μπήκαν στο smart για να φύγουν. Μια κουβέντα που πέταξε ένας άλλος ταξιτζής άναψε πάλι τα αίματα και η γυναίκα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ξαναβγήκε από το αυτοκίνητο της και όρμησε πάνω τους.

Ακολούθησε νέος γύρος σπρωξιμάτων και βρισιών, μέχρι που στο βίντεο ακούγεται ένας ταξιτζής (άλλος όχι εκείνος που έπεσε στο έδαφος) να λέει: «αυτός δεν σας χτύπησε, εγώ θα σας χτυπήσω». Αυτό ήταν, η γυναίκα «απασφάλισε» και εάν δεν έμπαιναν στη μέση οι ψυχραιμότεροι οδηγοί ταξί να την ηρεμήσουν και εκείνη και τον συνάδελφο τους το σόου θα συνεχιζόταν.

Ένας δυστυχής περαστικός που πήγε να πει τη γνώμη του και να διαφωνήσει με τους ταξιτζήδες, εισέπραξε όλα τα νεύρα τους. Κάποιος του επιτέθηκε και τον χτύπησε, πιθανότατα ο πρώτος οδηγός ταξί, εκείνος με την καρέκλα.

ταξίπιάτσα ταξίξύλο ταξίδιπλοπαρκάρισμαγυναίκα εναντίων ταξιτζήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα