Φορολογικό νομοσχέδιο: Καυγάς Κωνσταντοπούλου – Θεοχάρη στη Βουλή

Έτοιμη για καυγά ήρθε στη Βουλή, όπου ξεκίνησε η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικρίνοντας την κυβέρνηση για fast track διαδικασίες.

Στη θέα του υφυπουργού Χάρη Θεοχάρη, στα υπουργικά έδρανα, δίπλα στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστη Χατζηδάκη,

έβγαλε το μαχαίρι απο το θηκάρι, λέγοντας ότι ήρθε να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο ένας εμπλεκόμενος και υπόλογος για τη λίστα Λαγκάρντ.

Οι βαρύτατες αιχμές της κατά του κ. Θεοχάρη πυροδότησαν ένταση με τον ίδιο να σχολιάζει ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απεχθάνεται τη δημοκρατία.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Εγώ απεχθάνομαι τη δημοκρατία; Εσείς δεν έχετε σχέση με τη δημοκρατία… Μην κουνάτε το δάχτυλο, μην κάνετε τον αυτοκράτορα, διορισμένος υπουργός είστε… Είστε στη θέση διορισμένου υπουργού και όχι βουλευτή.
Χ. Θεοχάρης: Είναι γνωστή η απέχθεια σας στη δημοκρατία, κι είναι ανεδαφικές οι προτάσεις σας σε πολιτικό επίπεδο, αλλά αυτό θα το κρίνει λαός, είναι δυνατόν να έρχεστε να λέτε ότι έχω εγώ δικαστική ή άλλη εμπλοκή στη λίστα Λαγκάρντ; Δεν δέχεστε την ετυμηγορία που απάλλαξε τον κ. Παπασταύρου και έχετε και κάρτα δικηγόρου και πληρώνετε τις εισφορές σας; Ντροπή σας…
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Χαίρομαι που δείχνετε το πρόσωπο σας, ήσασταν γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων και δεξί χέρι του κ. Παπακωνσταντίνου… Αν λέτε ότι λέμε συκοφαντίες καταθέστε το βίντεο να δούμε τι λέγατε κι αν έχετε εμπλοκή ή όχι… Το ότι φτάνουν να απαλλάσσονται δείχνουν τη διαφθορά που υπάρχει στη χώρα… Σήμερα έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δικαστή που πρότεινε να αθωωθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου, εσείς ήσασταν γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων, μετά στο Ποτάμι και τώρα στη ΝΔ… Η σχέση σας με την εξουσία είναι κατάδηλη, ενώ η δική μου διαδρομή είναι άσπιλη… Όσο για για την κάρτα μου, εγώ είμαι μαχόμενη δικηγόρος και τα χρήματα μου είναι από τη δουλειά και τον μόχθο μου.
Χ. Θεοχάρης: Όσο κι αν ενδύεστε τον μανδύα αφέλειας, δεν είστε αφελής… Είπατε ότι είμαι υπόλογος.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Είπα εμπλεκόμενος και είστε… Δεν ανασκευάζω.
Χ. Θεοχάρης: Περιφρονείτε κάτι περισσότερο από δημοκρατία κι αυτό είναι η Δικαιοσύνη.

Το φορολογικό νομοσχέδιο που συγκεντρώνει και «γαλάζια» πυρά θα εισαχθεί προς ψήφιση την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Βασιλικό: Έφυγε ένας μεγάλος διανοούμενος και μεγάλος σύντροφος

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κατάλογος της αναξιοπιστίας Μητσοτάκη δεν έχει τελειωμό

Επιστολική ψήφος: Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης – Πότε και πώς θα ασκείται το εκλογικό δικαίωμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φορολογικό, Καυγάς Κωνσταντοπούλου – Θεοχάρη, Βουλή,forologiko, kavgas konstantopoulou – theochari, vouli