Φώφη Γεννηματά: Η κεντροαριστερά χρειάζεται και μπέσα, εδώ τελειώνει η συζήτηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη φράση «Η κεντροαριστερά χρειάζεται πίστη και μπέσα, εδώ τελειώνει αυτή η κατάσταση, προχωράμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν» η Φώφη Γεννηματά φαίνεται να βάζει τέλος στη συζήτηση περί «ένωσης» ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Σε συνέντευξή της στον «Real FM» η Φ. Γεννημετά είπε ότι δόθηκε στο Ποτάμι χρόνος για να αποφασίσει αν ανήκει στην κεντροαριστερά ή αν έχει άλλες επιδιώξεις και φαίνεται πως η ηγεσία του δε θέλει, συμπληρώνοντας ότι είναι φανερό πώς πίσω από τις καθυστερήσεις υπάρχουν

σκοπιμότητες, κάπου αλλού θέλουν να πάνε. Είναι προφανές ότι κατευθύνονται να γίνουν συμπλήρωμα. Εμείς δε θέλουμε να γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ» προσέθεσε.

Αναφερόμενη στην ανάγκη να συγκροτηθεί κυβέρνηση από όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις είπε ότι τα δύο πρώτα κόμματα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ όσον αφορά την αδειοδότηση των καναλιών είπε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να περιμένει την απόφαση του ΣτΕ, αναρωτώμενη τι εξυγίανση είναι αυτή που παίρνει ένα κανάλι όποιος έχει γερό πορτοφόλι.

Φώφη ΓεννηματάΠΑΣΟΚποτάμισυνεργασίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα