Φλόριντα: Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί ότι θα βρέξει … ιγκουάνα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Συνήθως οι μετεωρολoγικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο ενημερώνουν για καιρικά φαινόμενα. Όμως αυτή η προειδοποίηση για «βροχή» από ιγκουάνα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, δεν έχει προηγούμενο.

Jan 21 - This isn't something we usually forecast, but don't be surprised if you see Iguanas falling from the trees tonight as lows drop into the 30s and 40s. Brrrr! #flwx #miami pic.twitter.com/rsbzNMgO01

NWS Miami (@NWSMiami) January 21, 2020

Σε μία ασυνήθιστη -όπως η ίδια παραδέχεται- αναγγελία, η μετεωρολογική υπηρεσία της Νότια Φλόριντα, επισημαίνει ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών οι πολίτες δεν πρέπει να ξαφνιαστούν αν δουν ιγκουάνα να πέφτουν από τα δέντρα.

FROZEN IGUANAS - South Floridians aren't the only ones not used to this chilly weather. With falling temperatures also comes another unusual sight: falling iguanas. https://t.co/uxZXcwpfqg

(Photo: Kay Pavkovich) pic.twitter.com/mHimIM9svg

— WSVN 7 News (@wsvn) January 4, 2018

Οπως αποκαλύπτει το Reader, τις ημέρες αυτές η θερμοκρασία στην περιοχή αναμένεται να πέσει στους 0 βαθμούς Κελσίου ή και κάτω από αυτό.

Τα ιγκουάνα είναι ζώα τροπικά και ζουν σε θερμοκρασίες 27 - 32 βαθμών, ενώ έχουν ανάγκη από πολύωρη έκθεση στον ήλιο για να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους.

Σε ακραίες συνθήκες κρύου, τα ιγκουάνα πέφτουν σε λήθαργο και το σώμα τους «κοκαλώνει», χωρίς να είναι νεκρά. Αν αυτές οι συνθήκες επιμείνουν, μπορεί πράγματι να πεθάνουν.

Σε αυτή την κατάσταση, τα ζώα είναι καλό να μην ενοχλούνται από τους ανθρώπους.

 

 

ιγκουάναλήθαργοςάνθρωποιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα