Φλαμπουράρης: Λασποπόλεμος από διαπλεκόμενα συμφέροντα οι επιθέσεις σε βάρος μου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κόντρα επίθεση πέρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης προειδοποιώντας ότι θα καταθέσει μηνύσεις αν συνεχιστούν οι αναφορές στο πρόσωπο του σχετικά με την υπόθεση του πόθεν έσχες.

«Μην συνεχίζετε το λασποπόλεμο που έχει ξεκινήσει από τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα», είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά, ο οποίος υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι ο υπουργός Επικρατείας θα έπρεπε να είχε χάσει την βουλευτική

του έδρα λόγω της υπόθεσης του πόθεν έσχες. «Αυτό τον πόλεμο δυστυχώς τον συνέχισαν και κάποιοι από εσάς και είχε ως αποτέλεσμα τον εμπρησμό και μια δύσκολη κατάσταση στο σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

«Σέβομαι την γνώμη όλων αλλά όταν φτάνουν στα όρια της ανεντιμότητας τα πράγματα αλλάζουν», σημείωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης για όσα του καταλόγισε ο Μάριος Σαλμάς και κάλεσε τον «γαλάζιο» βουλευτή να είναι περισσότερο προσεκτικός. «Πρέπει να σταματήσει αυτή η τακτική αλλιώς θα προχωρήσω σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που δεν έχω πάρει», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο Μάριος Σαλμάς επανήλθε στο θέμα, υποστηρίζοντας ότι αναφέρθηκε στο πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη αλλά στο ασυμβίβαστο των δύο ιδιοτήτων του υπουργού με την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου να σημειώνει πως πρόκειται για ένα «εξαιρετικά περίπλοκο θέμα», καλώντας τους βουλευτές να μην ασχολούνται αφού πρόκειται για θέματα που είναι «υπόθεση της επιτροπής πόθεν έσχες».

Αλέκος Φλαμπουράρηςπόθεν έσχεςλασποπόλεμοςΒουλήΝΔΜάριος ΣαλμάςΣΥΡΙΖΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα