Φίλη της Σπυροπούλου, παίκτρια στο ριάλιτι που παρουσιάζει; - Η φωτογραφία που προκαλεί συζητήσεις

MEDIA

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι και έχει «φλερτάρει» αρκετές φορές με την αποχώρηση. Πως επελέγη όμως για να μπει στην εκπομπή μόδας; Ήδη χρήστες στο twitter έχουν την δική τους άποψη ανακαλύπτοντας μια παλαιότερη φωτογραφία της συγκεκριμένης παίκτριας, με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βρε ποια μας θυμίζει, ποια μας θυμίζει.... Αααα ναι.... Την Κωνσταντίνα...περισυ.... Καμια δεν γνωρίζει καμία εκεί μέσα τελικά... #MystyleRocksGR

pic.twitter.com/Oc9EyQ3v1F

— Μωρή Τρέλα (@Mrstgrg) December 8, 2018

Περίπου ένα χρόνο πριν, οι δυο τους πόζαραν σε κοινή έξοδό τους… για καφέ, ενώ μερικούς μήνες μετά, καμιά τους δεν περίμενε πως το κοινό θα ανακάλυπτε τη μεταξύ τους σχέση.

«Έχει σπουδάσει αισθητική. Έχει δικό της ινστιτούτο με τη μητέρα της στη Γλυφάδα, όπου και διαμένει. Στα πλεονεκτήματα της περιλαμβάνει την αυτοπεποίθηση της, το συναισθηματισμό της και το γεγονός ότι είναι επικοινωνιακή. Μειονεκτήματα της θεωρεί το ότι είναι αγχωτική και ανυπόμονη. Δήλωσε συμμετοχή στο MSR , γιατί αγαπά τη μόδα και μπορεί να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες για εκείνη. Είδωλο της είναι οι σχεδιαστές Zimmerman, Dior, Balenciaga», διαβάζουμε στην επίσημη παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουMyStyleRocksHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα