Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε διόδια και παράδρομους - «Χειρόφρενο» στα ΙΧ από τις 21:00 του Μ. Σαββάτου (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Eπιστήμονες και αρχές υπογραμμίζουν με κάθε ευκαιρία ότι δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό και θεωρούν τον εορτασμό του φετινού Πάσχα το πιο κρίσιμο τεστ για να διατηρηθεί υπό έλεγχο η τροχιά της πανδημίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι έλεγχοι είναι συνεχείς και καλύπτουν τόσο τις εθνικές οδούς όσο και το οδικό

δίκτυο που οδηγεί σε εξοχικές κατοικίες, πριν από λίγο μάλιστα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε άλλα δύο μέτρα.

Τον διπλασιασμό των προστίμων για άσκοπες μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς και τον σαρωτικό έλεγχο όσων δηλώνουν ότι μετακινούνται για παροχή βοήθειας σε πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

Η ΕΛ.ΑΣ θα ελέγχει την ώρα αποστολής του SMS και την απόσταση από το σπίτι

Με τον αστυνομικό κλοιό να έχει σφίξει και τα πρόστιμα να είναι τσουχτερά για τους επίδοξους ταξιδιώτες , εντείνονται οι έλεγχοι της ελληνικής αστυνομίας σε όλη την επικράτεια.

Για τους ασυμμόρφωτους ο πέλεκυς είναι βαρύς 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 2 μήνες.

Drones επιστρατεύονται ενόψει Πάσχα

Εν όψει του Πάσχα επιστρατεύονται Drones αλλά και ελικόπτερα της αστυνομίας που θα ελέγχουν από αέρος την κυκλοφορία δίνοντας live εικόνα στο επίγειο κέντρο επιχειρήσεων ενώ πολλοί αξιωματικοί θα είναι εξοπλισμένοι ακόμα και με κιάλια νυκτός για τον εντοπισμό όσων σκοπεύουν να αψηφήσουν τα μέτρα.

Από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τα μέτρα θα ενταθούν με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει καμία πρόβλεψη για επίσκεψη σε συγγενείς φίλους ή γείτονες.

Την ημέρα του Πάσχα στόχοι περιμετρικών ελέγχων θα γίνουν και οι μεγάλες αυλές οι ταράτσες και οι πιλοτές πολυκατοικιών καθώς εκτιμάται ότι εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και το εορταστικό κλίμα πολλοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μικρά «γλέντια».

διόδιαμέτρατροχαίαπρόστιμοΚυβέρνησημετακίνησηΠάσχαΚορωνοϊόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξονυχιστικοί, - Χειρόφρενο, 21 00, Σαββάτου Video,exonychistikoi, - cheirofreno, 21 00, savvatou Video