Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης-Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των γονιών

ΕΛΛAΔΑ

Εντοπίστηκε και εξετάζεται, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης, από τη Βουλγαρία, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της έχει εξαφανιστεί (από τις 21 Απριλίου) στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άνδρα βουλγαρικής καταγωγής, που όμως ζει στην Αθήνα, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από την μητέρα.

Η μητέρα στην κατάθεση της είχε πέσει σε αντιφάσεις και τώρα μετά και την κατάθεση του άντρα οι

αστυνομικοί θαπροχωρήσουν σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο. Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνιση της τετράχρονης έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αναζήτησης «Amber Alert», ενώ ενημερώθηκε και η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων.

Στο μεταξύ στην κατοχή της μητέρας βρέθηκαν 4.000 ευρώ, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν και το ενδεχόμενο αυτά να προέρχονται από την αγοραπωλησία του κοριτσιού για υιοθεσία. Μάλιστα στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται πληροφορίες ότι η μητέρα είχε έρθει σε επαφή με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, στην οποία παρέδωσε το παιδί για να το πάρει δήθεν μαζί της στη Βουλγαρία. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές το ποσό των 4.000 ευρώ είναι μικρό για την πώληση του παιδιού και έτσι εξετάζουν την πηγή προέλευσης τους.

Πάντως, εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της ημέρας

εξαφάνιση4χρονοΠατέραςΓΑΔΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα